sábado, 20 de enero de 2018

Borsa de treball d' Educador/a per a la Llar d'Infants. Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles (Barcelona)

Es necessita crear una borsa de treball, amb una durada de dos anys, d'un/a educador/a per a la llar d'infants municipal, com a personal laboral temporal, a jornada parcial.
Termini de presentació d'instàncies: 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci de la convocatòria en el DOGC {del 20 de gener al 8 de febrer de 2018, a.i.} i en el BOP.
A la sol·licitud s'adjuntarà:
- Fotocòpia del DNI o, si s'escau, passaport.
- Currículum vitae de l'aspirant, per valorar en la fase de concurs.
- Documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin als efectes de valoració en la fase de concurs (informe de vida laboral emès dins el mes anterior a la finalització del termini de presentació d'instàncies, certificats d'empresa...) En el cas de serveis prestats en aquest ajuntament, només cal al·legar-ho (la comprovació es realitzarà d'ofici).
- Certificat de nivell de suficiència de català (C1) (en el cas de que no s'aporti en aquest moment haurà de fer-se la corresponent prova de nivell).
- Certificat d'antecedents penals: Certificació negativa de delictes de naturalesa sexual.
Les bases íntegres, estan publicades en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la web municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia