jueves, 25 de enero de 2018

2 places d' Agent de la Policia Local, (C1), Bases, de l'Ajuntament d'Algemesí

Anunci de l'Ajuntament d'Algemesí sobre convocatòria i bases per cobrir en propietat 3 places d'agent de la Policía Local.
ANUNCI
Pel present es fa públic que per acord de la Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 15 de desembre de 2017, es van aprovar les bases i la convocatòria per a la provisió en propietat de 3 places d'agent de la policia local, 2 per torn lliure i 1 pel torn de mobilitat corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels exercicis 2016 i 2017.
Les places ofertades són les que estaven ocupades pels agents A2, A4 i A8 corresponents a les jubilacions produïdes en 2015 i 2016
Es transcriu a continuació el text íntegre de les bases aprovades:
BASES ESPECÍFIQUES QUE REGIRAN EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ, COM A FUNCIONARIS/RIES EN PROPIETAT, DE TRES PLACES D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL VACANTS EN LA PLANTILLA DE L'AJUNTAMENT D'ALGEMESÍ.
1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
L'objecte de la present convocatòria és la provisió en propietat de tres (3) places d'Agents de la Policia Local, dues (2) d'elles pel torn lliure, mitjançant el sistema d'oposició, i una (1) pel torn de mobilitat entre funcionaris/es pertanyent a altres Cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana, segons detall:
LLOCS, denominats Agents de Policia Local:
Classificació: Administració especial. Subescala serveis especials, Policia local i auxiliar, escala bàsica, grup C, subgrup C1
€ Titulació requerida: Els corresponents a BUP, COU, FPII, accés a la Universitat majors de 25 anys o equivalent.
La presentació de la documentació haurà de fer-se d'acord amb el que estableixen aquestes bases, amb anterioritat al nomenament com a personal funcionari en pràctiques.
Si la plaça oferida pel torn de mobilitat no fóra coberta per aquest procediment de selecció, incrementarà les que hagen de ser proveïdes per oposició lliure.
Les places ofertades són les que estaven ocupades pels agents A2, A4 i A8 corresponets a les jubilacions produïdes en 2015 i 2016.
2.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS
Per a ser admesos/es a la realització d'aquest procés selectiu, les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents en la data en què finalitzen el termini de presentació d'instàncies:
Torn lliure:
- Tindre la nacionalitat espanyola.
- Estar en possessió del títol de batxiller superior o equivalent, o complides les condicions per a obtindre'l en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
- No patir cap malaltia o cap defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d'acord amb els quadres i barems d'exclusions mèdiques que es determinen reglamentàriament. I tenir una estatura mínima de 1,65 metros els homes i 1,60 metros les dones.
- Haver complit divuit anys i no excedir, si és el cas, l'edat màxima de jubilació forçosa.
- Posseir els permisos de conduir de vehicles B i A o equivalents, d'acord amb el Reial Decret 818/2009, de 8 de maig, pel qual s'aprova el Reglament General de Conductors.
- No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, en què haguera sigut separat o inhabilitat.
- Mancar d'antecedents penals per delictes dolosos o tenir-los cancel·lats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia