sábado, 10 de septiembre de 2011

1 Auxiliar Administratiu, amb caràcter temporal a temps parcial: contracte de relleu. Ajuntament de Carcaixent (Ribera Alta-València)

L'Ajuntament de Carcaixent,(Ribera Alta-València) mitjançant decret d'Alcaldia 2593/ 2011, de data 24 d'agost de 2.011, va aprovar les següents bases i convocatòria per a la selecció d'un / a Auxiliar Administratiu amb caràcter laboral temporal, a temps parcial, mitjançant un contracte de relleu, per substituir un treballador laboral que ha sol·licitat la jubilació parcial:
BASES PER A LA SELECCIÓ D'UN / A AUXILIAR ADMINISTRATIU AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL .-[Jueves, 08 de Septiembre de 2011 - BOP 213]
Primera .- Naturalesa, objecte i durada del contracte. És objecte d'aquesta convocatòria la selecció i posterior contractació, de:
-Un / a Auxiliar Administratiu amb caràcter laboral temporal, a temps parcial, mitjançant un contracte de relleu, per substituir un treballador laboral que ha sol·licitat la jubilació parcial.
- La durada del contracte de relleu serà igual al temps que li falte al treballador substituït per arribar a l'edat de seixanta-cinc anys, que complirà el 19 de desembre de 2013.
Segona .- Retribucions, dedicació i funcions. La jornada laboral i les retribucions seran iguals a les del treballador al qual substitueix, exclosos els conceptes d'antiguetat i complement de productivitat, amb la deguda proporcionalitat respecte al temps de substitució.
Les funcions a desenvolupar seran les pròpies de la seua especialitat d'auxiliar administratiu i les prestarà en el Negociat de Recaptació.
Tercera.- Publicitat. Les presents Bases s'anunciaran en el Tauler d'Edictes Municipals i, en el seu cas, a la web municipal (www.carcaixent.es) i es remetran per a la seua publicació al Butlletí Oficial de la Província
Quarta.- Requisits dels / les aspirants. Per ser admesos / es els / les aspirants han de complir els següents requisits:
Requisits generals:
a)Ser espanyol o nacional d'un dels restants estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats als quals els siga d'aplicació la lliure circulació de treballadors, en els termes que preveu la llei estatal que regule aquesta matèria.
b)Tenir complerts 16 anys d'edat.
c) Estar en possessió del títol de Graduat en ESO o equivalents, sempre que aquesta equivalència quede acreditada per l'aspirant mitjançant el corresponent document oficial validant.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedeixca el desenvolupament de les corresponents funcions.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei a l'estat o a l'administració autònoma o local, ni trobar-se inhabilitat.
Cinquena.-Sol·licituds. Els / les aspirants faran la seua sol€licitud mitjançant instància presentada al Registre General d'Entrada i dirigida a la Sra. Alcaldessa, fent constar les dades d'identificació personal.
A aquesta instància s'adjuntarà la documentació següent:
a) Fotocòpia compulsada del document nacional d'identitat.
b) Fotocòpia compulsada del títol requerit a la base quarta, apartat c).
c) Fotocòpia compulsada del Certificat de Coneixements del Valencià - Nivell Mitjà, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements del València, o equivalent o, si no, certificat acreditatiu d'haver superat a l'Ajuntament de Carcaixent, en un termini no superior a quatre anys , idèntica prova a la que s'indica en el paràgraf següent.
En cas de no aportar cap d'aquests certificats, el / l'aspirant s'ha de sotmetre a la prova obligatòria i eliminatòria de coneixements del valencià que s'indica a la Base Setena (4t).
d) Resguard del pagament dels drets d'examen
El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies naturals, comptats a partir del següent a la publicació indicada a la Base Tercera.[Dijous, 08 de Setembre de 2011 - BOP-València n. 213]{del 9 al 28 de Setembre de 2011, a.i.}
Els qui no presenten les seues sol·licituds de participació directament en el Registre General de l'Ajuntament de Carcaixent, han de remetre per fax al núm. 96.246 72 12 (a l'atenció del Negociat de Personal) còpia de la instància en què conste el segell i data d'entrada del registre de l'organisme on s'haja presentat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia