jueves, 15 de septiembre de 2011

borsa d’ocupació temporal de Professor de Saxòfon del Conservatori Municipal de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.

AYUNTAMIENTO BANYERES DE MARIOLA. -APROBACIÓN BOLSA DE TRABAJO DE PROFESOR/A DE SAXOFÓN pàgina 11 [butlletí oficial de la província - alacant, 15 setembre 2011 - n.º 177]
BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DE LA BORSA D’OCUPACIÓ TEMPORAL DE PROFESSOR DE SAXÒFON DEL CONSERVATORI MUNICIPAL DE LAJUNTAMENT DE BANYERES DE MARIOLA.
PRIMERA.- Objecte. L’objecte de les presents bases és regular la constitució i funcionament de la borsa d’ocupació temporal de Professor de Saxòfon del Conservatori Municipal de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, per mitjà de la contractació de personal laboral temporal.
SEGONA.- Requisits dels aspirants. Els aspirants han de reunir els requisits següents:
Tindre la nacionalitat espanyola o la d’un dels restants Estats membres de la Unió Europea o d’aquells Estats a què se’ls aplique la lliure circulació de treballadors i treballadores, dins del que establix la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
Tindre complits 16 anys i no excedir, si és el cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de Professor de Música Especialitat Saxòfon, acreditant-ho per mitjà de còpies compulsades del mateix.
d) No patir malaltia o defecte físic que l’incapacite per a l’exercici de les funcions corresponents al lloc a què s’opta.
e) No haver sigut separat o separada, per mitjà d’expedient disciplinari del servici en l’Administració pública, ni haver sigut inhabilitat o inhabilitada penalment per a l’exercici de la funció pública. Així mateix, no trobar-se en cap de les causes d’incompatibilitat que arrepleguen les lleis.
TERCERA.- Inscripció en la Borsa. Es regirà pel que preveu l’apartat quart de l’Ordenança
general de Normes de Funcionament de Borses de Treball de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.
De conformitat amb el que disposa l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa pels documents que expedisca o que entenga l’administració, han d’abonar-se 6 € en concepte de drets d’examen en un dels següents números de compte: 2090 1112 46 0200049625 o en el 0049 2344 28 1110005020.
El model per a l’abonament de la indicada taxa estarà en la pàgina web de l’Ajuntament www.portademariola.com.
CUARTA.- Documentació a aportar junt amb la instància.
Es regirà pel que preveu l’apartat quint de l’Ordenança general de Normes de Funcionament de Borses de Treball de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.
Per a justificar l’experiència professional hauran d’aportar la vida laboral i contractes de treball o la vida laboral i certificat de servicis prestats emés per l’empresa on conste la categoria i el temps treballat.
SÈPTIMA.- Sistema de selecció. La selecció tindrà dos fases.
a) Consistirà en la realització d’un exercici que constarà d’una o diverses proves pràctiques, a determinar per la Comissió de Baremació, relacionada amb les comeses pròpies del lloc de treball.
La Comissió determinarà abans del començament de l’exercici la duració màxima de la prova, així com el caràcter eliminatori o no de cadascuna de les proves.
Per a la realització d’esta prova, la Comissió de baremació podrà demanar l’assistència de persones col·laboradores, que no tindran ni veu ni vot.
La realització de la prova tindrà lloc el dia 24 de octubre del 2011, a les 09,00 del matí en la Casa de Cultura.
L’exercici es qualificarà de 0 a 10 punts, sent eliminats els aspirants que no aconseguisquen un mínim de 5.
b) Consistirà en la baremació de mèrits segons el que disposa l’apartat nové de l’Ordenança general de Normes de
Funcionament de Borses de Treball de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.
La qualificació definitiva s’obtindrà de la suma de les puntuacions obtingudes en els apartats a) i b), procedint-se a formular la proposta de borsa de treball segons la puntuació final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia