sábado, 10 de septiembre de 2011

beques per a la realització d’estudis universitaris durant el curs acadèmic 2011/2012 en les universitats de la Comunitat Valenciana.

ORDE 8/2011, de 3 de agost, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoquen beques per a la realització d’estudis universitaris durant el curs acadèmic 2011/2012 en les universitats de la Comunitat Valenciana. [2011/9221]
Es convoquen beques per al curs 2011/2012, per a la realització d’estudis universitaris en les universitats que integren el sistema universitari valencià, a les quals fa referència l’article 2 de la Llei 4/2007, de 9 de febrer, de coordinació del sistema universitari valencià.
La concessió d’estes beques es regirà per les bases que s’adjunten com a annex I a esta orde.
ANNEX I - Bases - Normes de caràcter general
Primera. Estudis compresos 1. Es podrà sol·licitar la beca per a la realització d’estudis universitaris, durant el curs acadèmic 2011/2012, en qualsevol de les ensenyances següents:
a) Ensenyances universitàries adaptades a l’Espai Europeu d’Educació Superior conduents a títols oficials de grau i de màster universitari.
b) Les conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat/da, enginyer/a, arquitecte/a, diplomat/ada, mestre/a, enginyer/a tècnic/a i arquitecte/a tècnic/a.
c) Complements de formació per a accés als estudis de màster, grau o per a prosseguir estudis oficials de llicenciatura.
2. No s’inclouen en esta convocatòria exempcions ni ajudes per a la realització d’estudis corresponents a tercer cicle o doctorat, estudis d’especialització ni d’estudis conduents a l’obtenció de títols propis de les universitats.
Segona. Naturalesa i quantia de les beques. 1. Per als alumnes d’universitats públiques la beca consistirà en l’exempció del pagament de les tarifes per activitat docent de les taxes per la prestació de servicis acadèmics universitaris que s’aproven per al curs 2011/2012, que hagen hagut de ser efectivament abonades pel beneficiari.
2. Per als alumnes d’universitats privades esta beca consistirà en una ajuda per al pagament dels gastos de matrícula. La quantia d’esta ajuda de matricula no excedirà, per als estudis relacionats en el punt 1 de la base primera d’esta orde, l’import per activitat docent de la taxa per servicis acadèmics que s’establisca per a la mateixa titulació o pla d’estudis en les universitats públiques de la nostra Comunitat. En el cas d’alumnes matriculats en les ensenyances oficials de màster, a les quals es referix el punt 1, apartat a) de la base primera d’esta orde, la quantia de l’ajuda serà de 19 euros per crèdit matriculat, sense perjuí del que disposa la disposició transitòria primera d’esta orde.
Vint. Imprés de sol·licitud i documentació a presentar. 1. Els alumnes que sol·liciten beca hauran d’omplir el model de sol·licitud que apareix en les adreces d’internet que s’indiquen a continuació:
www.edu.gva.es/univ/val/ayudas_y_becas.htm.;
www.tramita.gva.es;
Vint-i-u. Termini de presentació de sol·licituds. 1.
Els alumnes presentaran la seua sol·licitud preferentment en el termini de matrícula que, en cada cas, indiquen les universitats, si bé el termini general de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 31 d’octubre de 2010.
2.
Podran presentar-se sol·licituds de beca després del 31 d’octubre de 2011 en els següents casos:
a)
En cas que s’haja concedit un termini de matrícula amb posterioritat al 31 d’octubre, sempre que la sol·licitud de beca es presente amb la sol·licitud de matrícula.
b) En cas de mort del sustentador principal de la família o per jubilació forçosa d’este, que no es produïsca per complir l’edat reglamentària, ocorregudes després de transcorregut el dit termini.
c) En cas d’estudiants la situació econòmica familiar dels quals es veja greument afectada per causa justificada.
d) Podran presentar-se sol·licituds de beca per a la realització del projecte de final de carrera durant el mes següent a la data de formalització de la matrícula corresponent i, en tot cas, abans del 14 de març de 2012.
3. En els casos previstos en els punts b) i c) de l’apartat anterior en què la situació econòmica familiar haja variat substancialment, els òrgans de selecció a què fa referència la base vint-i-quatre atendran, per a la concessió o denegació de la beca sol·licitada, a la nova situació econòmica familiar sobrevinguda.
Perquè esta nova situació econòmica familiar puga ser tinguda en compte, serà necessari que el sol·licitant expose i acredite documentalment tant la realitat dels fets causants de la situació com les característiques d’esta.
Vint-i-dos. Lloc de presentació de les sol·licituds. Les sol·licituds es presentaran en els centres on els sol·licitants formalitzen la matrícula dels seus estudis durant el curs acadèmic 2011/2012. També en els registres de les universitats i en qualsevol altra de les dependències a què fa referència l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia