martes, 13 de septiembre de 2011

1 Auxiliar Administrativo/a ( C2 ). Entitat d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi, (EATIM) de La Xara ( Dénia-Marina Alta-Alacant)

ENTIDAD DE ÁMBITO TERRITORIAL INFERIOR AL MUNICIPIO. LA XARA.(Dénia). [butlletí oficial de la província - alacant, 13 setembre 2011 - n.º 175]
-CONVOCATORIA Y BASES PARA LA PROVISIÓN DEFINITIVA DE UNA PLAZA DE PERSONAL FUNCIONARIO AUXILIAR DE ADMINISTRACIÓN GENERAL - página 20
L’Entitat d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi, (EATIM) de La Xara convoca proves selectives per a cobrir en propietat la plaça que seguidament es detalla, vacant en la plantilla de personal funcionari d’esta Administració, (Escala general, Subescala auxiliar, Subgrup C2) i inclosa en la seua Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2007.
PERSONAL FUNCIONARI
NÚM. PLACES: 1 TORN: ACCÉS LLIURE
DENOMINACIÓ: AUXILIAR D’ADMINISTRACIÓ GENERAL
Aquesta convocatòria es regirà per les Bases Específiques aprovades per Resolució del President de l’entitat, de conformitat amb allò disposat a l’article 21.1 g) de la Llei de les Bases de Règim Local, Llei 7/85 de 2 d’abril, mitjançant Decret número 84/2011, amb data 2 de setembre de 2011, i per les Bases Genèriques, aprovades també parcialment pel Decret referit, contingudes en la Resolució de 14 de novembre de 2005, del director general d’Administració Local de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana, per la qual s’ordena publicar un text de bases generals de selecció del personal al servici de les entitats locals de la Comunitat Valenciana, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, número 5.155, de 15 de desembre de 2005, (modificada per Resolució de 27 de febrer de 2006, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 21 de març de 2006), i en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, número 107, de 12 de maig de 2006, a excepció de les bases segona, tercera (apartat 3.1), i quarta (apartats 4.2 i 4.4), que es modifiquen, i sisena (apartats 6.1. i 6.2), i novena (apartats 9.2.4. i 9.2.5.), que es suprimeixen. De conformitat amb allò disposat al punt Tercer de la Resolució referida, el text dels preceptes modificats o suprimits, que seguidament es transcriu literalment, serà també objecte de publicació.
Formen part de la dita convocatòria les Bases Genèriques i Específiques que es detallen a continuació.
BASES GENÈRIQUES: BASES O PARTS D’ELLES QUE ES MODIFIQUEN
Constitueixen les Bases Genèriques que han de regir en la present convocatòria, les que tindran el següent tenor literal:
Base tercera. Requisits dels aspirants. 3.1. Per a poder participar en les proves que es convoquen, a més dels requisits addicionals que per a cada plaça es determinen en les bases específiques de cada convocatòria, els aspirants hauran de reunir els següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjuí d’allò disposat a l’article 57 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, Llei 7/2007, de 12 d’abril, i a l’article 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, de Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, per a l’accés a l’ocupació pública per part de nacionals d’altres Estats.
b) Tindre complits setze anys i no excedir, al seu cas, l’edat màxima de jubilació forçosa, o aquella altra que puga establir-se per Llei.
c) Estar en possessió de la titulació exigida que per a cada una de les places es determine en les bases específiques de la convocatòria, o complides les condicions per a obtindrela en la data en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds de participació, excepció feta de l’accés a les agrupacions professionals funcionarials previstes a l’article 25 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, de Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l’exercici de les funcions corresponents.
e) No haver estat separat, o haver-se revocat el seu nomenament com a personal funcionari interí, amb caràcter ferm mitjançant expedient disciplinari del servici de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l’exercici de qualsevol funcions públiques o d’aquelles del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. En el cas del personal laboral, no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència de haver estat acomiadat disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir. En cas de ser nacional d’altre Estat, no trobarse inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes, l’accés a l’ocupació pública.
Base quarta. Sol·licituds. 4.2. Òrgan al qual s’envien. Les sol·licituds es dirigeixen al President de l’EATIM de La Xara.
4.4. Lloc. Les sol·licituds es presentaran en el Registre General de l’EATIM de La Xara, de dilluns a divendres, en horari d’oficina (de 9:00 a 14:00 hores), o en qualsevol dels llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, tenint en compte les modificacions introduïdes per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i Reial Decret Llei 8/2011, d’1 de juliol, i en les condicions regulades allí.
BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EN LA CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER A LA PROVISIÓ EN PROPIETAT D’UNA PLAÇA DE FUNCIONARI DE CARRERA, ESCALA GENERAL, SUBESCALA AUXILIAR, SUBGRUP C2 DE TITULACIÓ (AUXILIAR D’ADMINISTRACIÓ GENERAL).
PRIMERA: PLAÇA CONVOCADA I SISTEMA DE SELECCIÓ. Es convoca als interessats a cobrir en propietat, pel torn d’accés lliure, una plaça d’Auxiliar d’Administració General, vacant en la plantilla de personal funcionari d’esta Entitat, mitjançant el sistema de Concurs-oposició.
S’ha optat per eixe sistema vista la importància de la formació i l’experiència prèvia en tasques anàlogues, tenint en compte l’amplia diversitat de funcions assignades al lloc de treball, segons es detalla en l’Annex V d’estes Bases.
SEGONA: REQUISITS DELS CANDIDATS. Per a ser admés a la realització de les proves selectives, l’aspirant deurà reunir els requisits indicats a les Bases Genèriques, així com, d’acord amb l’article 76 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, Llei 7/2007, de 12 d’abril, deurà trobar-se almenys en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, (transitòriament, d’acord amb la Disposició Transitòria 3ª, punt 1, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, s’admeten les titulacions de Graduat Escolar, Formació Professional de Primer Grau o equivalent) o complides les condicions per a obtindre-lo en la data en què acabe el termini de presentació de instàncies.
Qui desitge participar-hi deurà sol·licitar-ho mitjançant instància, segons model que figura a l’Annex IV d’estes Bases, i que es facilitarà a les oficines de l’EATIM de La Xara.
La instància haurà de presentar-se en el Registre d’Entrada de l’EATIM de la Xara, al c/ Major, 14-1r, CP 03709 La Xara, (Alacant), en el termini de vint dies naturals, comptats a partir de l’endemà a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat, en horari d’oficina, (de 9:00 a 14:00 hores).
Els aspirants deuran presentar, junt la instància, justificant d’haver abonat la quantitat de vint Euros (20,00 €) en concepte de drets d’examen. Si el pagament s’ha efectuat mitjançant gir postal o telegràfic, es consignarà el número del gir. Els empleats de l’EATIM de La Xara resten exempts de l’abonament d’aquesta taxa, de conformitat amb l’article 35 F) del vigent Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l’Entitat, aplicable als funcionaris en virtut del principi de reciprocitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia