sábado, 26 de agosto de 2017

1 plaça d'auxiliar administratiu/va (C2), 1 plaça de tècnic/a mig de promoció econòmica i ocupació (A2), i Borses de treball de: Educador/a Social (A2), tècnics superiors de Gestió, Especialista en Dret (A1), tècnic/a arxiver/a i gestor de documentació (A1), del Consell Comarcal del Vallès Occidental (Barcelona)

Consell Comarcal del Vallès Occidental ANUNCI sobre convocatòria de diversos processos selectius aprovats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.
La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en sessió ordinària celebrada el dia 13 de juny de 2017, va prendre entre d'altres, l'acord número 44/2017 aprovant les bases i la convocatòria de selecció de personal per a la selecció d'un funcionari/ària de carrera per a la cobertura d'una plaça d'auxiliar administratiu/va, adscrita al Servei de Contractació, Logística i Compres de l'Àrea de Serveis Generals, grup C, subgrup C2, escala administració general, subescala auxiliar, vacant de la plantilla del personal funcionari de la corporació per a l'exercici 2017 del Consell Comarcal del Vallès Occidental, pel sistema de concurs-oposició, que figura a l'oferta públic d'ocupació per a l'any 2017. Les bases han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 20 de juliol de 2017.
Així mateix, la Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en sessió ordinària celebrada el dia 11 de juliol de 2017, va prendre entre d'altres:

- l'acord número 63/2017 aprovant les bases i la convocatòria específica per constituir una borsa de treball que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants i substitucions amb caràcter temporal d'Educadors Socials de l'Equip d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència, grup A, subgrup A2. Les bases han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 1 d'agost de 2017.

- l'acord número 62/2017 aprovant les bases i la convocatòria per constituir una borsa de treball de tècnics superiors de Gestió, Especialista en Dret, grup A, subgrup A1, que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents. Les bases han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 1 d'agost de 2017.

- l'acord número 64/2017 aprovant les bases i la convocatòria per a la selecció d'un/a funcionari/ària interí/na per a la cobertura d'una plaça de tècnic/a mig de promoció econòmica i ocupació, grup A, subgrup A2, escala administració especial, tècnica diplomada, vacant a la plantilla del personal funcionari de la corporació per a l'exercici 2017. Les bases han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 1 d'agost de 2017.

- l'acord número 65/2017 aprovant les basses i la convocatòria per constituir una borsa de treball de tècnic/a arxiver/a i gestor de documentació de l'Arxiu Comarcal del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A, subgrup A1, que permeti un procediment àgil per a la cobertura de llocs de treball vacants, substitucions i execució de programes temporals. Les bases han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 2 d'agost de 2017.

Per donar compliment al principi de publicitat que han de regir els procediments selectius de personal en les administracions públiques, tal i com determina la legislació vigent, les bases de selecció dels processos selectius mencionats, han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona referenciats anteriorment, al taulell d'edictes, i a la seu electrònica de la Corporació. Les instàncies sol·licitant formar part en el procés selectiu es podran presentar en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent a aquell que aparegui publicat aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 26 de agosto al 14 de septiembre de 2017, a.i.} Si el darrer dia de presentació d'instàncies coincidís en festiu, s'entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent.
La qual cosa es fa pública per a general coneixement.   www.ccvoc.cat
Carretera N-150, km 15, 08227 Terrassa, Barcelona  - 937 27 35 34

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia