sábado, 19 de agosto de 2017

: Borsa de Treball de Treballadors Socials, Ajuntament de Silla (L'Horta Sud-València)

ANUNCI
L’Ajuntament de Silla, per acord de la Junta de Govern Local, de 21 de juliol de 2017, va aprovar les bases i la convocatòria per a la selecció d’una borsa de treball de personal no permanent: Borsa de Treball de Treballadors Socials, les quals es reprodueixen a continuació:
BASES SELECCIÓ PERSONAL NO PERMANENT: BORSA DE TREBALL DE TREBALLADOR/A SOCIAL
PRIMERA. Objecte de la convocatòria Aquesta convocatòria té per objecte la formació d’una borsa de treball de treballador/a social (Grup Professional A2), pel procediment de convocatòria pública mitjançant el sistema de concurs oposició, amb entrevista. Aquesta borsa de treball té per finalitat la contractació del personal de l’equip de serveis socials de base, previst en l’Avantprojecte de Pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2017, el finançament com a beneficiari de la línia nominativa S0228000 – Finançament Entitats Locals -Serveis Socials. La contractació/nomenament interí tindrà una duració màxima adaptada al programa indicat no superior a 3 anys i supeditada a la subvenció atorgada per la Conselleria. Els nomenaments que es realitzen no podran tenir una vigència superior a la del programa que motive el pertinent nomenament.
El personal nomenat interí donarà suport als treballadors socials d’aquest  Ajuntament.
La borsa de treball que es constituïsca servirà també per a cobrir les necessitats de personal de treballador/a social o similar de l’Ajuntament de Silla durant el temps en què estiga vigent; amb la finalitat especialment de reforçar el servei i/o de cobrir les vacants que hi pogueren existir.
QUARTA. Requisits dels aspirants Per a prendre part en les proves selectives les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a)  Haver complit 16 anys d’edat i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.
b)  Tenir la nacionalitat espanyola o si és nacional d’altre Estat, complir l’establert en l’article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015 de 30 d’octubre de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
c)  Estar en possessió de la titulació que correspon al grup A2: Diplomat en Treball Social o Grau en Treball Social o equivalent. En tot cas, l’equivalència haurà de ser aportada per l’aspirant mitjançant certificat expedit a l’efecte per l’Administració competent en cada cas.
d)  Posseir capacitat funcional suficient per a l’exercici de les funcions encomanades.
e)  No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
Les persones aspirants hauran de posseir tots els requisits en la data de finalització del termini de presentació d’instàncies i mantenir-los fins a la incorporació efectiva al lloc de treball.
CINQUENA. Instàncies i esmenes Les persones aspirants hauran de presentar una sol·licitud en què hauran de manifestar, sota la seua responsabilitat, comptar amb tots els requisits exigits i el compromís d’aportar la documentació acreditativa.
Els serveis municipals facilitaran model de sol·licitud. Hauran de presentar-la en el Registre General, ubicat a la plaça del Mercat Vell, número 4 de Silla o bé en la forma prevista en la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administració comú.
En el cas d’enviar la sol·licitud i documentació a través d’alguna de les formes previstes a l’article 16.4 Llei 39/2015: serà NECESSARI enviar-les, igualment, abans que finalitze el termini de presentació, a l’atenció de l’Àrea de Recursos Humans, al número de fax: 961212223 o per correu electrònic a: rrhh@silla.es
El termini de presentació de les instàncies serà de 20 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria al BOP. {del 19 d'agost al 15 de setembre de 2017, a.i.}
Les bases de la convocatòria també s’inseriran en el tauler d’edictes de la Corporació i en la pàgina web municipal.  www.silla.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia