miércoles, 9 de agosto de 2017

2ª edició dels Premis Literaris Ciutat de Carlet en les modalitats de narrativa i poesia en valencià.

BDNS (Identif.): 357558.
EDICTE
Mitjançant acord de la Junta de Govern Local de 19 de juny de 2017 s’aprovaren les bases que han de regir la segona edició dels Premis Literaris Ciutat de Carlet en les modalitats de narrativa i poesia en valencià. Quant a la modalitat de narrativa, les obres podran ser de qualsevol gènere com relats, novel·les, etc. i l’extensió haurà de ser entre 90 i 180 pàgines DIN-A4.
Les obres hauran de ser originals i inèdites i no hi podran concursar obres guardonades en altres certàmens. Quant a la modalitat de poesia, hi podran optar obres poètiques, en qualsevol modalitat, escrites en valencià. L’extensió ha de ser entre 60 i 120 pàgines.
Les obres hauran de ser originals i inèdites i no hi podran concursar obres guardonades en altres certàmens.
Les obres, tant poètiques com de narrativa, s’hauran d’enviar abans de l’1 d’octubre de 2017 al correu electrònic premiciutatdecarlet@gmail.com.
Hi haurà un únic premi de 1.500 € en cadascuna de les modalitats (subjectes a les retencions que pertoquen legalment), així com la publicació de les obres guanyadores.
El premi podrà ser declarat desert si les obres presentades no reunixen, a criteri del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les condicions de la convocatòria.
El jurat es reunirà el dia 31 d’octubre a l’Ajuntament de Carlet i els premis s’entregaran en un acte públic que se celebrarà el dia 25 de novembre de 2017.
Cosa que es publica en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en la pàgina web municipal [www.carlet.es] i en el Butlletí Oficial de la Província en els termes de la base 5 reguladora de les subvencions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia