viernes, 11 de agosto de 2017

8 places d'operaris/àries de camp i prevenció d'incendis (C2). Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola 

Mitjançant Decret emès en data 29 de juny de 2017, i en ús de les facultats conferides per la delegació de competències de Presidència de data 15 de març de 2016, la Vicepresidència Executiva del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola va resoldre convocar, de conformitat amb el que preveu l'article 88.1.b) del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, el procediment selectiu per a la provisió de vuit places de personal laboral d'operaris/àries de camp i prevenció d'incendis, de la categoria professional de personal de serveis auxiliars, pertanyents al grup professional C, subgrup C2 , del torn restringit a la promoció interna, de la plantilla del Consorci, i incloses a l'oferta pública d'ocupació per a l'exercici 2016.
Les bases íntegres d'aquesta convocatòria han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del 26 de juliol de 2017, i romanen a disposició dels interessats a les oficines del Consorci: Ctra. de l'Església, 92; 08017-Barcelona; i resten exposades al tauler d'anuncis i al web del Consorci.
El termini de presentació d'instàncies és de vint dies naturals, comptadors a partir del dia següent a la publicació d'aquest anunci.{de l'11 al 30 d'agost de 2017, a.i.} En el supòsit que el darrer dia sigui inhàbil, s'entendrà prorrogat al primer dia hàbil següent.
Les sol·licituds per tal de prendre part al citat procés selectiu es presentaran mitjançant instància, de 8 a 15 hores, a la seu del Consorci.
Les instàncies també podran presentar-se en qualsevol altra forma legalment reconeguda.
www.parcnaturalcollserola.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia