martes, 29 de agosto de 2017

1 plaça de Tècnic/a de Recursos Humans (A1), de l'Ajuntament de Berga (Barcelona)

Es fa públic que l'Alcaldessa, en data 23 d'agost de 2017, ha dictat el decret 2017/567 d'aprovació de les bases específiques i de la convocatòria del procés selectiu per cobrir interinament la plaça vacant de Tècnic/a de Recursos Humans de la plantilla orgànica de l'Ajuntament de Berga, amb adscripció al Departament de Recursos Humans de l'Àrea de Règim Intern, Planificació i Organització, i constitució de borsa de treball per a la cobertura temporal de vacants.
Així mateix, la convocatòria junt amb les bases específiques que regeixen el procediment es publicaran íntegrament al taulell d'edictes de l'Ajuntament de Berga, al web municipal (http://www.ajberga.cat), i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data, inicialment, 30 d'agost de 2017.
La resta d'anuncis d'aquesta convocatòria es faran públics únicament en el taulell d'edictes de l'Ajuntament de Berga i en el web municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia