sábado, 19 de agosto de 2017

1 plaça de Tècnic Superior de Medi Ambient (A1). Ajuntament de Sueca (Ribera Baixa-València)

ANUNCI
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sueca, en sessió ordinària, celebrada el dia 03/07/2017, va aprovar les següents Bases:
CONVOCATÒRIA I BASES PER A CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL PER A COBRIR, COM A FUNCIONARI INTERÍ, UNA PLAÇA DE TÈCNIC SUPERIOR DE MEDI AMBIENT PRIMERA.- És objecte de la present convocatòria la creació d'una Borsa de Treball per a la provisió, mitjançant nomenament com a funcionari interí, de una plaça de Tècnic Superior de Medi Ambient vacant en la plantilla municipal, enquadrada en l'escala d'Administració Especial; grup: A, subgrup A1. Esta borsa de treball, la qual tindrà una vigència màxima de 4 anys entrarà en vigor quan finalitze tot el procés selectiu.
SEGONA.- El procediment de selecció serà de concurs lliure, i es farà pública per mitjà d'anuncis en el tauler d'edictes de l'Ajuntament i la publicació en el BOP de València.
TERCERA.- Les instàncies es dirigiran a la Sra. alcaldessa-presidenta de la Corporació, i es presentaran en el Departament d'Informació i Atenció Ciutadana (DIAC), en horari de 8 a 14 hores o en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de 5 dies hàbils comptadors des de l'endemà a la publicació d'estes bases en el Butlletí Oficial de la Província de València. {del 19 al 25 d'agostde 2017, a.i.}
Als efectes previstos en esta base, no es consideraran com a dies hàbils els dissabtes, els diumenges i els declarats festius, ja que segons l'art. 30.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estos queden exclosos del còmput de terminis Els aspirants hauran de fer constar en la instància que reunixen els requisits següents:
a) Ser espanyol/a i tindre complits els setze anys d’edat.
b) Posseir el Grau en Biologia, o de Llicenciat en Biologia o equivalent
c) No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l’exercici de les corresponents funcions.
d) No haver sigut separat/da per mitjà d’expedient disciplinari del servei a l’Estat, a les comunitats autònomes o a les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
e) No estar incurs en causa vigent d’incapacitat o incompatibilitat.
Els requisits establits en el punt anterior hauran de ser reunits pels aspirants el dia en què finalitze el termini per a la presentació d’instàncies de la convocatòria corresponent.   www.sueca.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia