miércoles, 9 de agosto de 2017

Borses de treball de monitors esportius municipals, una borsa  de l’especialitat esportiva de futbol-sala i una altra borsa de l’especialitat esportiva de Básquet. Ajuntament de L'Olleria (Vall d'Albaida-València)

EDICTE
Per decrets de l’Alcaldia número 2017/823 i 2017/824 de data 3-82017, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria de selecció de persones per a la constitució de dues borses de treball temporal de naturalesa laboral de monitors esportius municipals, una borsa  de l’especialitat esportiva de futbol-sala i una altra borsa de l’especialitat esportiva de Básquet.
En la pàgina web municipal de l’Ajuntament de L’Olleria i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament apareixen íntegrament publicades les bases reguladores de les citades convocatòries.
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 18-agost 2017.
Els successius anuncis d’aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es publicaran en la pàgina web i tauler d’anuncis de l’Ajuntament. www.lolleria.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia