martes, 29 de agosto de 2017

ajudes per a la realització d'estades vacacionals per a persones amb diversitat funcional.

(DOGV núm. 8114 de 28.08.2017) Ref. Base de dades 2017/7584  
BDNS (identif.): 360211
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions:
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Primer. Beneficiaris. Organitzacions o entitats privades sense ànim de lucre, que desenvolupen estades vacacionals per a persones amb diversitat funcional, que hauran d'estar inscrites en el Registre d'entitats titulars d'activitats d'acció social, de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en el sector corresponent a persones amb discapacitat o diversitat funcional abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
Segon. Objecte. És objecte de subvenció la realització d'estades vacacionals que estiguen dirigides a persones amb diversitat funcional durant el present any 2017.
Tercer. Bases reguladores. Ordre 4/2017, de 13 de juliol (DOGV 8083, 13.07.2017), de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes per a la realització d'estades vacacionals per a persones amb diversitat funcional.
Quart. Quantia. 1. Les subvencions concedides, en virtut d'aquesta convocatòria, estan dotades amb un import global estimat de 611.700 euros.
2. L'import de la subvenció es determinarà en funció del nombre d'usuaris de l'activitat i els mòduls econòmics assenyalats en l'apartat deu de la resolució de convocatòria.
Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 29 d'agost al 18* de setembre de 2017, a.i.}
Sisé. Altres dades. 1. Presentació de sol·licituds: en el registre general de les direccions territorials d'Igualtat i Polítiques Inclusives, així com en qualsevol dels llocs que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
2. Documentació: la prevista en l'apartat quart de la resolució de convocatòria.
El model de sol·licitud i document de domiciliació bancària estan a disposició dels interessats en el portal de la Generalitat, www.gva.es, accedint als apartats «Guia Prop / Tràmits i serveis».
3. Criteris de valoració: en l'avaluació de les sol·licituds es podrà obtindre un màxim de 100 punts, d'acord amb el barem que estableix l'apartat nové de la resolució de convocatòria, s'haurà d'obtindre una puntuació mínima de 60 punts per a la concessió de la subvenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia