martes, 1 de agosto de 2017

Borsa de Treball d’Agents de la Policia Local (C1), de l’Ajuntament de Silla (Horta Dud-València)

ANUNCI
L’Ajuntament de Silla, per acord de la Junta de Govern Local, de 26 de juny de 2017, va aprovar les bases i la convocatòria per a la selecció d’una borsa de treball de personal no permanent: Borsa de Treball d’Agents de la Policia Local; les quals es reprodueixen a continuació:
BASES SELECCIÓ PERSONAL NO PERMANENT: BORSA DE TREBALL D’AGENTS DE LA POLICIA LOCAL
PRIMERA. Objecte de la convocatoria Aquesta convocatòria té per objecte la formació d’una borsa de treball d’agent de la Policia Local (Grup Professional C1 i nivell 18 de complement de destinació), escala d’Administració especial, subescala de serveis especials, classe Policia Local, escala bàsica, pel procediment de convocatòria pública mitjançant el sistema d’oposició lliure.
SEGONA. Normativa aplicable La realització d’aquestes proves selectives es regirà, en tot allò que no preveuen aquestes bases, per les bases generals de proves selectives de l’Ajuntament de Silla (Butlletí Oficial de la Província de data 26 de juliol de 2010 i 3 d’abril, 9 d’agost de 2014 i 18 de desembre de 2015), i per la resta de normativa aplicable, amb les peculiaritats corresponents que puga tenir aquest procés de selecció.
TERCERA. Requisits dels aspirants Per a prendre part en les proves selectives les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents: a) Haver complit 18 anys d’edat i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa
b) Tenir la nacionalitat espanyola.
c) Estar en possessió del títol de batxiller superior o equivalent. L’equivalència haurà de ser aportada per l’aspirant mitjançant certificat expedit a l’efecte per l’Administració competent en cada cas.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l’exercici de les funcions, d’acord amb els quadres d’exclusions mèdiques que s’establisquen, i tenir una estatura mínima d’1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
e) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de les classes B i A o equivalent Les persones aspirants hauran de posseir tots els requisits en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies i mantenir-los fins a la incorporació efectiva al lloc de treball. QUARTA. Instàncies i esmenes Les persones aspirants hauran de presentar una sol·licitud en què hauran de manifestar, sota la seua responsabilitat, comptar amb tots els requisits exigits i el compromís d’aportar la documentació acreditativa.
Els serveis municipals facilitaran model de sol·licitud. Hauran de presentar-la en el Registre General, ubicat a la plaça del Mercat Vell, número 4 de Silla o bé en la forma prevista en la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administració comú. En el cas d’enviar la sol·licitud i documentació a través d’alguna de les formes previstes a l’article 16.4 Llei 39/2015: serà NECESSARI enviar-les, igualment, abans que finalitze el termini de presentació, a l’atenció de l’Àrea de Recursos Humans, al número de fax: 961212223 o per correu electrònic a: rrhh@silla.es
El termini de presentació de les instàncies serà de 10 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de València.{de l' 1 al 14 d'agost de 2017, a.i.} Les bases també es publicaran en el tauler d’edictes de la Corporació i en la pàgina web municipal. www.silla.es
Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds es dictarà una resolució que aprovarà la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos. Si no hi ha exclosos, la resolució tindrà caire definitiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia