jueves, 18 de octubre de 2012

2 beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Règim Econòmic de la Sanitat.

1. Objecte. 1. Convocar, en règim de concurrència competitiva, sota els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació, la concessió de dos beques destinades a llicenciats/des en Dret, titulats/des universitaris superiors en Ciències Econòmiques, Empresarials o ADE expedits o homologats per les autoritats espanyoles corresponents, per a la realització de pràctiques de formació complementària en la Direcció General de Règim Econòmic de la Sanitat de la Conselleria de Sanitat.
Esta convocatòria té com a objecte donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional dels titulats/des superiors en matèria de gestió, inspecció, execució, control, estudis, propostes, assessorament i altres de similars de la Direcció General de Règim Econòmic de la Sanitat.
2. L’import màxim destinat a finançar les beques puja a 24.000,00 € (vint-i-quatre mil euros),... segons el desglossament inicial següent:
2012 _ _ _ _ _ _2013 ................. Total
6.000,00 € _ _ 18.000,00 € ...... 24.000,00 €
2. Bases. Aprovar les bases per les quals es regula esta convocatòria, incloses en l’annex I d’esta orde, així com el barem de mèrits que s’incorpora com a annex II.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de dos beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Règim Econòmic de la Sanitat

Primera. Objecte i nombre de beques.- Esta convocatòria té com a objecte la concessió de dos beques sota els principis de publicitat, transparència, concurrència competitiva, objectivitat, igualtat i no-discriminació, destinades a donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional de llicenciats/llicenciades en Dret, titulats/des universitaris superiors en Ciències Econòmiques, Empresarials o ADE, i posar en relació els coneixements adquirits amb la realitat del pressupost de la Generalitat en allò que fa referència a la seua gestió, inspecció, execució, control, estudis, propostes, assessorament i altres de similars, per mitjà de la collaboració amb els i les professionals de l’Administració.
Tercera. Duració de les beques. 1. El període de duració de la beca començarà el dia indicat en la resolució d’esta convocatòria, que en cap cas podrà ser anterior a l’1 d’octubre de 2012, i tindrà una duració de fins a dotze mesos, comptadors des del dia indicat en esta.
2. Sense perjuí del que preveu el paràgraf anterior, la duració de la beca podrà prorrogar-se, mitjançant una resolució expressa, fins a un període màxim de dotze mesos addicionals, sempre que hi haja crèdit adequat i suficient en els pressupostos de la Generalitat per als exercicis a què afecte la pròrroga i que l’exercici de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca o aconselle.
A estos efectes, la quantia de cada beca, en la seua corresponent pròrroga, podrà ser actualitzada amb els límits que assenyale la corresponent llei de pressupostos de la Generalitat.
Sèptima. Sol·licituds i requisits.  1. No podran optar a estes beques els aspirants que, en el moment de publicar-se la convocatòria, ja tinguen una altra beca de pràctiques professionals en la Generalitat, excepte en els supòsits següents:
a) Quan es tracte de sol·licitants que tinguen una beca de pràctiques professionals en la Generalitat i queden menys de dos mesos per a la seua finalització.
b) Quan es tracte de sol·licitants que, en el moment de concórrer a esta convocatòria, gaudisquen d’una beca per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Règim Econòmic de la Sanitat, obtinguda en una convocatòria anterior.
2. Podran optar a l’obtenció d’una de les beques objecte d’esta convocatòria els aspirants que reunisquen, a l’acabament del termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents:
a) Ser espanyol/a o nacional d’un estat membre de la Unió Europea. Els aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si és el cas, durant el procés de selecció.
b) No ser major de 35 anys.
c) Estar en possessió de qualsevol de les titulacions exigides per a concórrer a esta convocatòria, sense que hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua finalització.
d) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos. De conformitat amb el que establix la disposició transitòria segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, l’esmentat termini començarà a computar-se a partir de l’entrada en vigor d’esta norma (9 de setembre de 2009).
e) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, la qual cosa s’ha d’acreditar per mitjà de la declaració responsable inclosa en el model de sol·licitud que estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat www.gva.es.
f) No patir cap malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió de la beca i la normal realització de les pràctiques professionals.
Les persones amb discapacitat en les quals no concórrega este impediment podran al·legar la seua condició de discapacitat als efectes de dirimir el possible empat que puga produir-se en els termes recollits en l’apartat quart de la base onze d’esta convocatòria.
Octava. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. Les persones aspirants a obtindre una beca han de presentar, exclusivament per via electrònica, la sol·licitud i el currículum de forma completa segons els models normalitzats en el termini de quinze dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 19 d'octubre al 6 de novembre de 2012,a.i.}
2. Ambdós documents són obligatoris i estaran accessibles en la seu electrònica de la Generalitat www.gva.es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia