miércoles, 10 de octubre de 2012

Concurs públic: producció de curtmetratges i per al desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma, transmedia i cross-media a la Comunitat Valenciana.

Institut Valencià de l’Audiovisual i de la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay. RESOLUCIÓ de 5 de setembre de 2012, de la presidenta de l’Institut Valencià de l’Audiovisual i de la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió d’incentius a xicotetes i mitjanes empreses per a la producció de curtmetratges i per al desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma, transmedia i cross-media. [2012/9042]
RESOLUCIÓN de 5 de septiembre de 2012, de la presidenta del Instituto Valenciano del Audiovisual y de la Cinematografía Ricardo Muñoz Suay, por la que se convoca concurso público para la concesión de incentivos a pequeñas y medianas empresas para la producción de cortometrajes y para el desarrollo de contenido audiovisual multiplataforma, transmedia y crossmedia. [2012/9042]
Primer.- Convocar concurs públic per a la concessió per mitjà de concurrència competitiva d’incentius per a la producció de curtmetratges i per al desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma, transmedia i cross-media a la Comunitat Valenciana i aprovar les bases i els annexos pels quals es regiran estos incentius.
Segon.- L’import global màxim d’estos incentius és de 160.000 euros, dels quals 100.000 euros s’abonaran amb càrrec a la línia T4006000 del capítol IV del pressupost de l’any 2012 de l’IVAC i els 60.000 euros restants amb càrrec al pressupost de 2013.
Tercer.- L’eficàcia de la present convocatòria d’incentius queda condicionada a l’existència, en el pressupost de l’IVAC per a l’any 2013, de crèdit adequat i suficient per a atendre els incentius previstos en estes d’acord amb el text refós de la Llei d’Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana.
ANNEX I
Bases reguladores de la convocatòria pública per a l’adjudicació d’incentius a xicotetes i mitjanes empreses per a la producció de curtmetratges i per al desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma.
1. Objecte dels incentius. Els incentius regulats per la present resolució tenen com a objecte el suport als emprenedors en el sector audiovisual, la producció audiovisual de creació i de contingut artístic, cultural i social, la utilització del valencià en les obres audiovisuals i la incorporació de les noves tecnologies de la comunicació en la Comunitat Valenciana.
2. Modalitats i conceptes. La convocatòria preveu els incentius per a la producció de curtmetratges de ficció, documental o animació, i el desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma que incloguen un plantejament transmedia i cross-media en versió en valencià. Els continguts multiplataforma subvencionables hauran de formar una sèrie d’un mínim de 3 capítols i una duració total mínima de 10 minuts, així com, de manera inexcusable, el seu vessant multiplataforma amb continguts web i/o interactius: pàgines, blogs, xarxes socials, aplicacions per a dispositius portàtils, etc.
– Curtmetratge: la pel·lícula cinematogràfica que tinga una duració inferior a seixanta minuts.
– Multiplataforma: formats ideats per a servir-se a través de qualsevol dispositiu o suport de vídeo, tenint en compte les peculiaritats de tots i cada un d’estos i amb vista a aprofitar els avantatges que proposen: telèfon mòbil, ordinador, mp4, WebTV, IPTV, etc.
– Transmedia: la narrativa gira sobre una idea central que pot ser duta a terme transversalment en totes les plataformes de comunicació, des d’un film fins a una sèrie d’animació o una acció de mobilització espontània (flashmob). Hi ha una idea central del guió, però cada element té un contingut diferent i és independent.
– Cross-media: la integració entre les tres plataformes fonamentals de comunicació existents: gràfica-web-vídeo. S’han de considerar tots els aspectes que configuren el contingut: disseny gràfic de marca, aplicació a la web i integració en el vídeo.
4. Sol·licituds. Requisits generals i normes de tramitació. 4.1. El termini de presentació de les sol·licituds serà de quinze dies naturals a partir de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {de l' 11 al 25 d'octubre de 2012, a.i.}
4.2. Les sol·licituds es formalitzaran en el model d’instància (annex II), que es troba disponible en la pàgina web de l’IVAC (www.ivac.gva.es) i en les dependències administratives de l’IVAC

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia