miércoles, 17 de octubre de 2012

premis als llibres millor editats i a la labor dels llibrers a la Comunitat Valenciana.

Es convoca concurs públic per a la concessió dels premis als llibres millor editats i a la labor dels llibrers en la Comunitat Valenciana per a l’any 2012, i s’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria i els models referents a la instància de sol·licitud (annexos I, II i III).
Bases de la convocatòria per a l’adjudicació dels premis als llibres millor editats i a la labor dels llibrers en la Comunitat Valenciana per a 2012
Primera. Objecte. Es convoca, en règim de concurrència competitiva, el concurs per a la concessió dels premis als llibres millor editats i a la labor dels llibrers en la Comunitat Valenciana per a 2012.
Segona. Requisits dels beneficiaris
a)
Podran optar als premis als llibres millor editats en la Comunitat Valenciana, amb un màxim de quatre obres en cada una de les seues modalitats, totes les empreses editorials que tinguen seu social a la Comunitat Valenciana la producció de les quals siga comercialitzada a través de llibreries. Els llibres presentats hauran d’estar editats entre l’1 de gener de 2011 i el 31 de desembre de 2011, sempre que no s’hagen presentat en la convocatòria anterior.
b) Podran optar als premis a la labor dels llibrers aquelles llibreries la seu social de les quals radique a la Comunitat Valenciana i que complisquen la finalitat del premi.
Tercera. Modalitats i condicions de concessió. 1. Es concedirà un premi a cada una de les següents modalitats d’edició:
Premi al llibre millor il·lustrat.
Premi al millor llibre valencià.

2. En els premis a la labor dels llibrers es concedirà el premi a una llibreria de la Comunitat Valenciana que haja destacat per la seua labor en la difusió del llibre i la promoció de la lectura durant l’any 2011.
3. El premi tindrà caràcter honorífic i no té dotació econòmica.
4. La Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, a través de la Direcció General de Patrimoni Cultural, donarà la major difusió possible als llibres i llibreries premiats dins de les seues accions de promoció del llibre i, en especial, per mitjà de la seua exposició en fires nacionals i internacionals així com en altres esdeveniments.
Així mateix, l’editor de les obres premiades podrà fer ús publicitari d’esta circumstància, indicant en els exemplars de manera expressa la concessió del premi i la modalitat.
Sexta. Formalització de la sol·licitud. Podran presentar sol·licituds les empreses mercantils del sector editorial i les llibreries, ja siguen persones jurídiques o físiques legalment constituïdes. La sol·licitud haurà de formalitzar-se segons el model inclòs en l’annex I de la present orde, i anirà acompanyada dels originals o de fotocòpies compulsades dels documents a presentar.
Sèptima. Termini de les sol·licituds i documentació a presentar. 1. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies naturals a partir del següent al de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 18 d'octubre al 2* de novembre de 2012, a.i.}
2. La sol·licitud s’haurà de presentar, degudament compulsada quan siga fotocòpia, en el Registre Auxiliar de la Biblioteca Valenciana (monestir de Sant Miquel dels Reis. Av. Constitució, 284, 46019 València), en els registres de les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport de Castelló, València o Alacant

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia