lunes, 29 de octubre de 2012

ajudes als sectors del teatre, la dansa i el circ per a l’any 2012

Primer.-  Convocar concurs públic per a la concessió d’ajudes als sectors del teatre, la dansa i el circ per a l’any 2012 i aprovar les bases i els annexos pels quals es regiran estes ajudes, els quals s’inclouen en la present resolució.
Segon.- L’import global màxim d’estes ajudes és d’un milió cent set mil deu euros (1.107.010 €), ...
1. Objecte i finalitat.- L’objecte de les presents ajudes és contribuir al manteniment i la consolidació del teatre, la dansa i el circ de caràcter professional a la Comunitat Valenciana, a través de la potenciació de les diferents activitats que es desenrotllen en estos sectors, amb el fi últim que els ciutadans puguen disposar d’una oferta diversificada i de qualitat.

4. Modalitats, quantia i destinació de l’ajuda. 4.1. La present convocatòria comprén les modalitats d’ajudes següents:
a) Ajudes a noves dramatúrgies.b) Ajudes a la producció.c) Ajudes a la gira.d) Ajudes a projectes emergents.e) Ajudes a la programació en sales d’exhibició.f) Ajudes a entitats sense ànim de lucre.g) Ajudes a festivals i mostres.
4.2. L’import global màxim d’estes ajudes és de 1.107.010 euros, els quals es distribuiran entre les modalitats abans indicades.
4.3. Dins dels límits pressupostaris i d’acord amb els criteris que establixen les bases, les presents ajudes aniran destinades a sufragar els gastos corrents generats per les activitats objecte del projecte. Les ajudes no podran destinar-se a inversions ni a adquisicions patrimonials.
5. Beneficiaris. 5.1. Dins dels límits pressupostaris i d’acord amb les condicions i criteris que establixen estes bases, podran ser beneficiaris d’estes ajudes les persones físiques i jurídiques establides en un estat membre de la Unió Europea o de l’Espai Econòmic Europeu, que duguen a terme activitats de teatre, dansa o circ professionals, que complisquen els requisits específics que s’assenyalen per a cada modalitat d’ajuda i que desenrotllen les actuacions previstes en cada cas durant l’any 2012.
5.2. Així mateix, podran accedir a la condició de beneficiari les agrupacions de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat que, inclús no tenint personalitat jurídica, puguen dur a terme els projectes, activitats o comportaments o es troben en la situació que motiva la concessió de la subvenció.
Quan es tracte d’agrupacions de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, sense personalitat, hauran de fer-se constar expressament en la sol·licitud els compromisos d’execució assumits per cada membre de l’agrupació, així com l’import de subvenció a
aplicar per cada un d’ells, que tindran igualment la consideració de beneficiaris.
En tot cas, haurà de nomenar-se un representant o apoderat únic de l’agrupació, amb poders suficients per a complir les obligacions que, com a beneficiari, corresponen a l’agrupació. No podrà dissoldre’s l’agrupació fins que haja transcorregut el termini de prescripció previst en els articles 39 i 65 de la Llei 38/2003, General de Subvencions. ...
6. Formalització i presentació de sol·licituds. 6.1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar del següent a la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 30 d'octubre al 22 de novembre de 2012,a.i.}
6.2. Les sol·licituds es formalitzaran segons el model d’instància que s’adjunta a la present com a annex II i es dirigiran a TGV. Els models d’impresos normalitzats (sol·licituds i la resta de documentació) estaran disponibles en les oficines de TGV i en el seu web (http://teatres.gva.es).
6.3. En la sol·licitud s’especificarà la modalitat d’ajuda sol·licitada i l’import, el qual no podrà superar la dotació unitària màxima establida en la present convocatòria per a cada modalitat. No seran admeses aquelles sol·licituds l’import de les quals siga superior a les dotacions unitàries màximes establides en cada modalitat, per ser considerats els dits projectes inviables econòmicament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia