viernes, 26 de octubre de 2012

ajudes per a col·laborar amb els museus i col·leccions museogràfiques reconeguts o integrats en el Sistema Valencià de Museus, en la conservació, equipament i adequació d’infrastructures, així com en la restauració dels seus fons.

Objecte. Es convoquen ajudes per a col·laborar amb els museus i col·leccions museogràfiques, reconeguts o integrats en el Sistema Valencià de Museus, en la conservació, equipament i adequació d’infrastructures, així com en la restauració dels seus fons, i s’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, que figuren com a annex a la present orde. 
Finançament de les ajudes. L’import total de les referides ajudes és de 108.000 euros, ...

ANNEX I
Bases per a la concessió d’ajudes per a col·laborar amb els museus i col·leccions museogràfiques reconeguts o integrats en el Sistema Valencià de Museus, en la conservació, equipament i adequació d’infrastructures, així com en la restauració dels seus fons.
Primera. ObjecteL’objecte de les ajudes per a la dotació d’equipament és:
1.
Dotar les institucions beneficiàries d’un equip informàtic adequat o de dispositius perifèrics que completen l’equip informàtic ja existent, que puga ser utilitzat per a activitats pròpies dels museus.
2. Col·laborar amb les institucions beneficiàries en l’adquisició de sistemes de seguretat, tant actius com passius, per a protegir els fons conservats en els museus i col·leccions museogràfiques i les seues instal·lacions.
3. Col·laborar amb les institucions beneficiàries en l’adquisició de material inventariable i no fungible per a l’estudi i restauració de les peces dipositades en els museus i col·leccions museogràfiques permanents.
L’objecte de les ajudes per a la restauració de fons és sufragar els gastos derivats dels treballs de restauració del patrimoni moble que tenen a càrrec seu els museus i col·leccions museogràfiques permanents, reconeguts o integrats en el Sistema Valencià de Museus, i que es realitzen per professionals de la conservació i restauració.
Segona. Beneficiaris. Les ajudes tenen com a destinataris els titulars dels museus i colleccions museogràfiques permanents, reconeguts de conformitat amb el que establix la Llei 4/1998, d’11 de juny, de la Generalitat Valenciana, del Patrimoni Cultural Valencià; i l’Orde de 6 de febrer de 1991, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, sobre el reconeixement de museus i col·leccions museogràfiques permanents (DOGV 28.02.1991).
Hauran de reunir-se en tot cas els requisits que establix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, per a obtindre la condició de beneficiari.
No podran sol·licitar la seua participació en el concurs públic convocat per esta orde els museus i col·leccions museogràfiques permanents reconeguts de la Comunitat Valenciana que figuren com a beneficiaris d’una subvenció nominativa per a la mateixa finalitat, segons la Llei de Pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2012.
Tercera. Formalització de sol·licituds, termini de presentació i documentació que ha d’acompanyar-se. 1. Les sol·licituds es formularan segons el model de l’imprés normalitzat que s’adjunta a la present orde com a annex II i que figura en l’adreça d’Internet http://www.cult.gva.es/dgpa/, i s’adreçaran a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, Direcció General de Patrimoni Cultural. Les sol·licituds, segons el model normalitzat, també estaran a disposició dels interessats en les dependències centrals de la Direcció General de Patrimoni Cultural i en les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport i en la Guia Prop electrònica accessible a través del portal de la Generalitat Valenciana www.gva.es   ...
2. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el Registre General d’esta conselleria, en les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport o a través dels mitjans establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i s’acompanyaran de l’annex II. Les sol·licituds, segons el model normalitzat, també estaran a disposició dels interessats en les dependències centrals de la Direcció General de Patrimoni Cultural i en les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport i en la Guia Prop electrònica accessible a través del portal de la Generalitat Valenciana www.gva.es. Després de ser presentada i registrada degudament la sol·licitud, podrà enviar-se per via fax a l’òrgan convocant al número de fax 963 874 189.
Els que així ho desitgen, podran realitzar la presentació i el registre per mitjans electrònics i sol·licitar que les comunicacions i notificacions es practiquen per la dita via.
La tramitació telemàtica pot realitzar-se a través del PROP, en la següent URL:
Tots els annexos (II i III) poden ser aportats de forma telemàtica; en este cas, només s’acceptaran en format PDF i hauran d’estar firmats per mitjà de la plataforma de firma-on-line de l’ACCV: http://www.accv.es/ciutadans/firma-on-line-pdf/3. Només s’admetrà una sol·licitud per museu o col·lecció museogràfica permanent.
4. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de deu dies naturals, a partir de l’endemà a la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 27 de octubre al 5 de noviembre de 2012,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia