jueves, 11 de octubre de 2012

Ajudes per a l’adquisició de taxis adaptats a persones amb discapacitat en l’Area de Prestació Conjunta de València. Ayudas para la adquisición de taxis adaptados a personas con discapacidad en el Área de Prestación Conjunta de Valencia

Primer. Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria atorgar ajudes econòmiques per a l’adquisició de vehicles d’autotaxi adaptats al transport de persones amb discapacitat, adscrits a l’Àrea de Prestació Conjunta de València, que substituïsquen a vehicles no adaptats en el marc del conveni de col·laboració que per a tal finalitat té subscrit l’Agència Valenciana de Mobilitat amb l’Institut de Majors i Servicis Socials (IMSERSO), i la Fundació ONCE per a la inclusió social de persones amb discapacitat.
Segon. Beneficiaris. Podran ser beneficiaris d’estes ajudes els titulars d’autoritzacions de taxi en l’Àrea de Prestació Conjunta de València que adquirisquen un vehicle adaptat a persones amb discapacitat per a substituir un vehicle no adaptat.
Tercer. Quantia de l’ajuda i pagaments. Les persones beneficiàries percebran una ajuda de 10.000 euros, el pagament de la qual es farà efectiu al beneficiari després d’haver aportat este la justificació suficient i després de l’emissió del corresponent informe d’avaluació de qualitat positiu emés per l’ONCE.
Quart. Requisits. 1. Els que sol·liciten ser beneficiaris de les ajudes hauran de reunir els següents requisits així com aportar la documentació a què es referix l’apartat quint d’esta convocatòria:
a) Estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
b) No tindre embargada l’autorització.
c) No tindre pendent de pagament cap sanció imposada per infracció de la legislació en matèria de transport.
d) Les persones beneficiàries de les ajudes estaran obligats al compliment dels requeriments que amb caràcter general s’assenyalen en l’article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
2. Les condicions tècniques dels vehicles s’acomodaran a les exigències definides pel Centre Estatal d’Autonomia Personal i Ajudes Tècniques (CEAPAT).
Quint. Sol·licituds, documentació i terminis. 1. Les sol·licituds d’ajuda s’efectuaran per mitjà d’instància formalitzada d’acord amb el model de formulari posat a disposició dels sollicitants en el registre d’entrada de l’Agència Valenciana de Mobilitat (AVM). També estarà disponible per a la seua descàrrega en la pàgina web www.avm.gva.es.
2. Les sol·licituds d’ajuda podran presentar-se durant els deu dies següents als de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana {del 12 al 22* d'octubre de 2012,a.i.}, en el registre d’entrada de l’AVM, ja siga directament, o bé en qualsevol de les formes establides en l’article 1 del Decret 130/1998, de 8 de setembre, del Consell de la Generalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia