miércoles, 31 de octubre de 2012

atorgament d’una autorització de taxi adaptat a persones amb mobilitat reduïda per part de l’Agència Valenciana de Mobilitat a l’Ajuntament del Verger.

Primera. Objecte del conveni d’encàrrec de gestió. És objecte del present conveni l’encàrrec de gestió de la competència per a l’atorgament d’una autorització de taxi adaptat a persones amb mobilitat reduïda per part de l’Agència Valenciana de Mobilitat a l’Ajuntament del Verger.
Segona. Abast de l’encàrrec. L’encàrrec aconseguix l’execució de totes aquelles actuacions que siguen necessàries per a l’atorgament d’una autorització de taxi residenciada en el municipi del Verger.
Queda fora de l’abast de l’encàrrec de gestió l’emissió de la corresponent targeta de transport associada a l’autorització, que serà efectuada per l’Agència Valenciana de Mobilitat, així com la seua gestió ordinària (visats, suspensions...).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia