lunes, 3 de diciembre de 2012

25 beques d’especialització esportiva en les modalitats d’Escala i corda i Raspall. Conselleria de Governació

Primer. Convocar en règim de concurrència competitiva, sota els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació, la concessió d’un total de vint-i-cinc beques d’especialització esportiva en les modalitats d’escala i corda i raspall per a jóvens esportistes de la Comunitat Valenciana.
Vint beques en les modalitats d’escala i corda i raspall per a jóvens esportistes nascuts entre els anys 1996 a 2000, ambdós inclosos. I cinc beques en la modalitat d’escala i corda per a alumnes de la primera promoció del CESPIVA, nascuts entre els anys 1995 a 1998, ambdós inclosos.
Esta convocatòria té com a objecte recolzar la formació esportiva de màxim nivell, programada i orientada per a cada pilotari, segons la seua edat, nivell, modalitat, les seues exigències esportives, permetent el desenrotllament de les potencialitats dels jóvens esportistes de pilota valenciana, alumnes de la primera promoció del CESPIVA, per mitjà de la concessió de beques que atenguen els gastos generals ocasionats per esta formació esportiva.
L’import màxim destinat a finançar estes beques ascendix a 10.000 € (deu mil euros)
El període de duració podrà ser prorrogat per la Conselleria de Governació, sense necessitat de nova convocatòria, per un període màxim de 12 mesos addicionals, sempre que hi haja disponibilitat pressupostària corresponent i l’exercici de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca o aconselle.
Segon. Aprovar les bases per les quals es regula la present convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de vint-i-cinc beques d'especialització esportiva en les modalitats d'escala i corda i raspall
Primera. Objecte i nombre de beques. 1. La present convocatòria té com a objecte la concessió d’un total de vint-i-cinc beques, sota els principis de publicitat i concurrència competitiva, per a l’especialització esportiva en les modalitats d’escala i corda i raspall, per a jóvens esportistes de la Comunitat Valenciana. Vint beques en les modalitats d’escala i corda i raspall, per als nascuts entre els anys 1996 a 2000, ambdós inclosos. I cinc beques en la modalitat d’escala i corda per a alumnes de la primera promoció del CESPIVA, nascuts entre els anys 1995 a 1998, ambdós inclosos.
2. Per mitjà d’estes beques s’atenen els gastos generals ocasionats per la Formació esportiva en les modalitats d’escala i corda i de raspall.
3. La concessió de les beques es distribuirà de la manera següent:
a) Formació de pilotaris, en la modalitat d’escala i corda. Es concediran un màxim de 13 beques.
b) Formació de pilotaris, en la modalitat de raspall. Es concedirà un màxim de 7 beques.
En cas que no es concedira alguna de les beques reservades en cada una de les modalitats assenyalades, s’incrementarà el nombre de beques en la modalitat que escaiga, fins a aconseguir el nombre màxim de les vint beques.
c) Formació de pilotaris, alumnes de la primera promoció CESPIVA, en la modalitat d’escala i corda. Es concediran un màxim de 5 beques.
Tercera. Sol·licitants i requisits. 1. Per a optar a les beques els sol·licitants hauran de reunir els següents requisits generals:
a) Ser espanyol o nacional d’un estat membre de la Unió Europea.
b) Els aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de
la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si és el cas, durant el procés de selecció.
c) Autorització del pare, mare o tutor, en el supòsit de menors d’edat no emancipats.
d) Estar en possessió de la llicència federativa expedida per la Federació de Pilota Valenciana.
e) Residir en la Comunitat Valenciana.
f) No patir malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió i el normal exercici de l’activitat en què consistix la beca.
g) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
h) No ser beneficiari d’altres beques o ajudes públiques esportives.
i) Complir les bases de la convocatòria i la resta de normes que siguen aplicables.
El compliment del requisit regulat en la lletra h) estarà referit, si és el cas, a la data de concessió de la beca.
2. Per a optar a les 20 beques d’especialització esportiva en les modalitats d’escala i corda i de raspall els sol·licitants hauran de reunir a més de tots els requisits generals continguts en l’apartat 1, els següents requisits específics.
a) Haver nascut entre els anys 1996 a 2000, ambdós inclosos.
b) Haver participat en alguna de les competicions oficials organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, considerades fins a l’últim dia de finalització del termini de presentació de sol·licituds per a la present convocatòria.
c) Haver guanyat o quedat en el segon o tercer lloc d’alguna de les competicions oficials de pilota valenciana en què haja participat durant la temporada 2010-2011 i 2011-2012.
3. Per a optar a les 5 beques d’especialització esportiva en la modalitat d’escala i corda i raspall, els alumnes de la primera promoció CESPIVA, a més de tots els requisits generals continguts en l’apartat 1, hauran de comptar amb els següents requisits específics.
a) Haver nascut entre els anys 1995 a 1998, ambdós inclosos.
b) Haver participat en les competicions del Circuit CESPIVA, en la modalitat d’escala i corda.
4. Amb caràcter general, el compliment temporal de tots els requisits anteriors s’entendrà referit a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
5. Només s’admetrà una única sol·licitud per aspirant.
6. Només s’admetran a tràmit aquelles sol·licituds que reunisquen els requisits i documents establits en les bases d’esta convocatòria.
Quarta. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. Formalització: la sol·licitud, degudament formalitzada en el model que figura com a annex II d’esta orde, subscrita per la persona interessada, i acompanyada de la documentació ressenyada en la base quinta d’esta convocatòria, estarà dirigida al conseller de Governació.
2. Lloc de presentació: les sol·licituds, juntament amb els currículums i la documentació, podran presentar-se en el Registre d’Entrada de la Conselleria de Governació (c/ Historiador Chabàs, núm. 2, 46003 València) i en les direccions territorials de la Conselleria de Governació d’Alacant (Rambla Méndez Núñez, 41, 03002 Alacant), de Castelló (c/ Major, 78, 12001 Castelló) i de València (c/ Historiador Chabàs, núm. 2, 46003 València).   ...
Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sollicituds, i per a això s’accedirà al catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat accessibles a través de www.tramita.gva.es i se seleccionarà el servici corresponent.   ...
3. Termini: el termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Quan l’últim dia del termini siga inhàbil, s’entendrà prorrogat al primer dia hàbil següent. {de l' 1 al 20 de desembre de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia