viernes, 14 de diciembre de 2012

5 beques per a la realització de pràctiques de formació en Informàtica, en Lexicografia i Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos. Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Acadèmia Valenciana de la Llengua - RESOLUCIÓ de 3 desembre de 2012, de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l’Acord de 30 de novembre de 2012, del Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen beques per a la realització de pràctiques de formació en Informàtica, en Lexicografia i Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos. [2012/11344]
RESOLUCIÓN de 3 de diciembre de 2012, de la Presidencia de la Acadèmia Valenciana de la Llengua, por la que se publica el Acuerdo de 30 de noviembre de 2012, del Pleno de la Acadèmia Valenciana de la LLengua, por el que se convocan becas para la realización de prácticas de formación en Informática, en Lexicografía y Terminología, en Onomástica y en Edición y Digitalización de Textos. [2012/11344]
Primer.- Convocar un concurs públic per a la concessió de cinc beques per a fer pràctiques de formació en Informàtica, en Lexicografia i Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos.
Segon.- Aprovar les bases que s’adjunten com a annex I del present acord.
Les beques es regiran pel que disposen les bases de la convocatòria i, subsidiàriament, pel Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques.
Tercer El període de gaudiment de la beca començarà des de la data que fixe l’acord d’adjudicació de les beques fins al 31 de desembre de 2013.
Quart.- La dotació econòmica de cada beca serà de 1.160 euros bruts mensuals ...
ANNEX I
Bases de la convocatòria per a la concessió de beques per a la realització de pràctiques de formació en Informàtica, en Lexicografia i Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos.

Primera. Objecte. L’objecte d’esta convocatòria és la concessió de les següents beques de pràctiques de formació en l’Acadèmia Valenciana de la Llengua:
– 1 beca d’Informàtica
– 2 beques de tècnics en Lexicografia i Terminologia
– 1 beca de tècnic en Onomàstica
– 1 beca de tècnic en Edició i Digitalització de Textos

Segona. Requisits dels sol·licitants
Per a la beca d’Informàtica:
a) Ser ciutadà espanyol o d’algun altre Estat membre de la Unió Europea.
b) Estar en possessió del certificat de Grau Mitjà de Coneixements de Valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent.
c) Reunir alguna de les circumstàncies següents:
– Ser diplomats o enginyers tècnics d’Informàtica que hagen obtingut la titulació a partir de 2008 (inclòs).
– Ser enginyers informàtics que hagen obtingut la titulació a partir de 2008 (inclòs).
Per a les beques de tècnics en Lexicografia i Terminologia, i en Edició i Digitalització de Textos:
a) Ser ciutadà espanyol o d’algun altre Estat membre de la Unió Europea.
b) Estar en possessió del títol de llicenciat en Filologia Valenciana o altres titulacions equivalents, obtingut a partir de 2008 (inclòs).
Per a la beca de tècnic en Onomàstica:
a) Ser ciutadà espanyol o d’algun altre Estat membre de la Unió Europea.
b) Estar en possessió del títol de llicenciat en Filologia Valenciana o altres titulacions equivalents, obtingut a partir de 2008 (inclòs) o haver obtingut un diploma de postgrau en Onomàstica, expedit per una universitat valenciana, en els últims cinc anys.
Tercera. Duració i dotació econòmica El període de duració de la beca comprén des de la data que fixe l’acord d’adjudicació fins al 31 de desembre de 2013.
L’import de cada beca és de 1.160,00 euros al mes, que es pagaran amb el certificat previ de la Secretaria General Administrativa de l’AVL, i amb l’informe previ, segons el cas, del tècnic de Sistemes Informàtics o del cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics.
Quarta. Formalització de les sol·licituds Les sol·licituds que han de presentar les persones interessades s’han d’ajustar als models de sol·licitud que figuren en els annexos II, III, IV i V de la present convocatòria. Els candidats han de presentar les sollicituds en el Registre General de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, situat en l’avinguda de la Constitució, 284, 46019 València (monestir de Sant Miquel dels Reis), o en qualsevol de les dependències que preveu l’article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En este últim cas, es demana als candidats (a l’efecte d’agilitar-ne la tramitació i sense que tinga caràcter de requisit excloent) que, a més, dirigisquen un missatge a l’adreça de correu electrònic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, avl@gva.es, o al fax 963.87.40.36 indicant en l’assumpte «Beques 2013».
Quinta. Termini de presentació de les sol·licituds-. El termini de presentació de les sol·licituds és de vint dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 15 de desembre de 2012 al 3 de gener de 2013, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia