lunes, 3 de diciembre de 2012

concurs per a la publicació d’un treball d’investigació o tesi doctoral finalitzat o defensada en l’any 2012. Corts Valencianes.

La Mesa de les Corts, en la reunió del dia 20 de setembre de 2011, va adoptar l’Acord 107/VIII, pel qual es decidia continuar durant la VIII legislatura la col·lecció de llibres «Temas de las Cortes Valencianas».
Així mateix, per l'Acord de la Mesa de les Corts, de 23 de desembre de 2011, es va aprovar la redacció definitiva de les bases del concurs, i també, per l'Acord 636/VIII, de la Mesa de les Corts, de 29 de maig de 2012, s’ordenava publicar en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i en el Butlletí Oficial de les Corts Valencianes el concurs per a la publicació d’un treball d’investigació o tesi doctoral finalitzat o defensada en l’any 2012, que es regirà per les bases següents:
Primera. Podran optar a la publicació d’aquest treball totes les persones que hagen realitzat treballs d’investigació o hagen defensat les tesis doctorals durant l’any 2012, en qualsevol de les universitats de la Comunitat Valenciana.
Segona. L’objecte del treball d’investigació o tesi doctoral podrà ser qualsevol tema relacionat amb el dret parlamentari o amb l’activitat concreta que realitzen les Corts Valencianes.
Tercera. Els que desitgen optar a la publicació del seu treball hauran de presentar, en el Registre General dels Corts Valencianes, una instància, dirigida a la Mesa de les Corts, en la qual consten les següents dades personals de la persona sol·licitant: nom, cognoms, document nacional d’identitat, adreça postal, correu electrònic, telèfon i edat. El termini de presentació d’instàncies s’iniciarà el dia 2 de gener de 2013 i finalitzarà el dia 25 de març de 2013.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia