miércoles, 12 de diciembre de 2012

concurs per a la provisió de ( 11 ) places de personal docent contractat de caràcter temporal per al curs 2012-2013. Convocatòria número 12. Universitat de València.

... la Universitat de València convoca:
Concurs públic per a la provisió de les places de personal docent contractat de caràcter temporal per al curs 2012-2013 que es detallen en els annexos I i II, d’acord amb les següents bases.
Segona. Requisits generals i específics. 2.1. Requisits generals comuns
a. Tenir complerts 16 anys i no superar l’edat màxima de jubilació forçosa.
b. No patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca l’acompliment de les funcions corresponents a les places convocades.
c. No haver estat separat/ada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar inhabilitat/ada per a l’exercici d’ocupacions o càrrecs públics o per a l’accés al cos o escala funcionarial. Les persones aspirants que no tinguen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar igualment no trobar-se inhabilitat/ada o en situació equivalent, ni estar sotmesos/es a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, dins el seu estat, l’accés a la funció pública.
d. Haver abonat les taxes establertes en la present convocatòria o acreditar l’exempció o bonificació del pagament.
e. Estar en possessió de la titulació superior corresponent.
f. Els títols acadèmics expedits per altres Estats membres de la Unió Europea hauran d’estar homologats o en el seu cas reconeguts per a l’exercici de la professió de professor d’universitat, d’acord amb el Reial Decret 1837/2008, de 8 de novembre (BOE 20.11.2008).
g. En el cas d’haver obtingut a l’estranger la titulació exigida per a la plaça, caldrà posseir la corresponent homologació a Espanya, segons disposa el Reial Decret 285/2004, de 20 de febrer (BOE 04.03.2004).
2.1.1. Requisits generals per a places de professorat ajudant. Estar admés/esa o en condicions de ser admés/esa als estudis de doctorat.
2.1.2. Requisits generals per a places de professorat ajudant doctor.
a. Estar en possessió del títol de doctor/a.
b. Tindre avaluada positivament l’activitat curricular per part de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació o de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva.
2.1.3. Requisits generals per a places de professorat associat.
a. Acreditar estar exercint fora de l’àmbit acadèmic universitari, com a especialista de reconeguda competència, una activitat remunerada laboral, professional o a l’administració Pública, per a la qual capacite el títol acadèmic que posseïsca la persona interessada. L’activitat s’haurà d’haver exercit durant un mínim de tres anys dins dels cinc immediatament anteriors a la finalització del termini de presentació d’instàncies.
2.2. Requisits específics. 2.2.1. Per presentar-se a les places amb requisit específic de coneixement de valencià, serà necessari el coneixement del valencià a nivell C1 (Suficiència). Aquest coneixement es podrà acreditar aportant el certificat de coneixement o bé, realitzant una prova de nivell que el Servei de Política Lingüística organitzarà per a totes aquelles persones interessades que ho sol·liciten dins del mateix termini de presentació d’instàncies per a participar en el concurs. La informació sobre les convocatòries de nivell es pot consultar en la pàgina web del Servei de Política Lingüística http://www.uv.es/spl. Més informació: spl@uv.es. La inscripció en la prova de nivell es realitzarà mitjançant el formulari
habilitat en la pàgina web del Servei de Política Lingüística http://www.uv.es/spl/provaextra. La prova es realitzarà, en qualsevol cas, abans de la publicació de la llista definitiva de persones admeses i excloses d’acord amb l’apartat 6.1 d’aquesta convocatòria.
Als efectes de la baremació dels coneixements de valencià s’aplicaran les equivalències establertes en l’Acord del Consell de Govern 189/2009, de 3 de novembre de 2009, que es pot consultar a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PDI): http://www.uv.es/pdi/ConvPersLab_V.htm
Per a presentar-se a les places amb requisit específic de coneixement d’una determinada llengua estrangera, serà necessari acreditar-ne el coneixement, aportant el certificat de coneixement del nivell B2. Als efectes de la baremació, s’aplicaran les equivalències que es poden consultar a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PDI): www.uv.es/pdi/ConvPersLab_V.htm
2.2.2. Caldrà estar en possessió d’una titulació universitària concreta, si així s’estableix en la descripció de les places que s’efectua en l’annex I. S’admetran, igualment, el grau o graus de similars continguts i/o competències i els graus que habiliten per a l’exercici de la mateixa professió regulada.
2.2.3. Excepcionalment, en les convocatòries de places de professorat associat es podrà exigir el requisit de desenvolupar una activitat professional concreta, sempre que es faça constar en la descripció continguda en l’annex I.
La concurrència dels requisits generals i específics haurà d’anar referida a la data d’acabament del termini de presentació d’instàncies, llevat del que especialment s’ha previst per a l’acreditació del coneixement del valencià.
Tercera. Presentació de sol·licituds. 3.1. Termini de presentació: 10 dies hàbils des de la publicació d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana [DOCV Nº6921 de 12.12.2012].{del 13 al 24 de desembre de 2012,a.i.}
Els dissabtes es consideren dies hàbils a l’efecte del còmput de terminis.
3.2. S’haurà d’utilitzar el model d’instància-currículum que s’inclou en l’annex III d’aquesta convocatòria i que es podrà trobar en la següent adreça electrònica: http://www.uv.es/pdi/ConvPersLab_V.htm.
3.3. Les sol·licituds es podran presentar en qualsevol dels registres enumerats per l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. No obstant això, es lliuraran preferentment en les oficines de registre de la Universitat de València ubicades en les secretaries dels centres respectius i obertes de dilluns a divendres. L’oficina del Registre General de la Universitat de València, situada a l’avinguda Blasco Ibáñez, 13, es troba oberta al públic també de dilluns a divendres.
Així doncs, la presentació de sol·licituds el dissabte s’haurà de realitzar necessàriament per algun dels altres mitjans prevists en l’esmentat article 38.4.
D’acord amb l’esmentat precepte, no es tindrà en compte la data de presentació als registres d’altres universitats distintes de la convocant.
 
ANNEX I. PLACES 
4 FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA
Departament: 195 Geografia
Àrea: 435 Geografia Humana
Plaça/es: 1156a
Categoria: Professor/a associat/ada Dedicació : 6 + 6 hores Nº de places: 1
Amb càrrec plaça de professorat T.U. vacant. Perfil: "Geografia del Turisme" i "Geografia Humana". Requisits específics: Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència). Llicenciatura en Geografia. Altres indicacions: Horari de matí i vesprada. Contractació per al segon
quadrimestre.
11 FACULTAT DE FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ
Departament: 100 Didàctica i Organització Escolar
Àrea: 215 Didàctica i Organització Escolar
Plaça/es: 2281a
Categoria: Professor/a associat/ada Dedicació : 5 + 5 hores Nº de places: 1
Amb càrrec plaça de professorat ajudant doctor. Perfil: "Organització: Estratègies per a l'acció educativa en contextos diversos". Requisit específic: Llicenciatura en Pedagogia. Altres indicacions: Horari de matí. Contractació per al segon quadrimestre.
Plaça/es: 2281b
Categoria: Professor/a associat/ada Dedicació : 4 + 4 hores Nº de places: 1
Amb càrrec plaça de professorat ajudant doctor. Perfil: "Taller multidisciplinar: Coneixement de si i autonomia personal". Requisits específics: Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència). Diplomatura en Mestre, Especialitat en Educació Infantil, o Llicenciatura
en Pedagogia o Psicopedagogia. Altres indicacions: Horari de matí. Contractació per al segon quadrimestre.
Plaça/es: 2281c
Categoria: Professor/a associat/ada Dedicació : 3 + 3 hores Nº de places: 1
Amb càrrec plaça de professorat ajudant doctor. Perfil: "Fonaments educatius de Logopèdia". Requisit específic: Llicenciatura en Pedagogia o Psicopedagogia. Altres indicacions: Horari de matí. Contractació per al segon quadrimestre.
 

Departament: 120 Educació Comparada i Història de l'Educació
Àrea: 805 Teoria i Història de l'Educació (Àrea pròpia: 241 Educació Comparada i Història de l'Educació)
Plaça/es: 9524a - 9524b
Categoria: Professor/a associat/ada Dedicació : 3 + 3 hores Nº de places: 2
Incidències de començament de curs. Perfil: "Història de l'Escola". Requisit específic: Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència).
Altres indicacions: Horari de matí. Contractació per al segon quadrimestre.
20 FACULTAT DE MAGISTERI
Departament: 80 Didàctica de la Llengua i la Literatura
Àrea: 195 Didàctica de la Llengua i la Literatura (Unitat Docent de Català)
Plaça/es: 9582
Categoria: Professor/a associat/ada Dedicació : 5 + 5 hores Nº de places: 1
Incidències de començament de curs. Requisits específics: Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència). Llicenciatura en Filologia Catalana, Filologia Hispànica, Traducció i Interpretació, Periodisme, o Teoria de la Literatura i Literatura comparada. Altres indicacions:
Horari de matí. Contractació per al segon quadrimestre.
Departament: 95 Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal
Àrea: 187 Didàctica de l'Expressió Corporal
Plaça/es: 9980a - 9980b
Categoria: Professor/a associat/ada Dedicació : 6 + 6 hores Nº de places: 2
Incidències de començament de curs. Requisits específics: Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència). Llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Altres indicacions: Horari de matí i vesprada. Contractació per al segon quadrimestre.
32 FACULTAT D'ECONOMIA
Departament: 105 Direcció d'Empreses. Juan José Renau Piqueras
Àrea: 650 Organització d'Empreses
Plaça/es: 6197
Categoria: Professor/a ajudant doctor/a Dedicació : T.C. Nº de places: 1
Requisits específics: Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència). Coneixement d’anglès a nivell B2. Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses, o Ciències del Treball, o Grau en Relacions Laborals, o Economia.
33 ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA
Departament: 245 Enginyeria Química
Àrea: 555 Enginyeria Química
Plaça/es: 9872
Categoria: Professor/a associat/ada Dedicació : 3 + 3 hores Nº de places: 1
Incidències de començament de curs. Requisits específics: Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència). Enginyer Químic o Enginyer Industrial. Altres indicacions: Horari de matí. Contractació per al segon quadrimestre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia