miércoles, 12 de diciembre de 2012

autorització administrativa per a la construcció de les instal·lacions corresponents al gasoducte de gas natural denominat antena d’alta pressió A per a subministrament de gas natural al terme municipal de Gata de Gorgos i les seues instal·lacions auxiliars, junt amb l’addenda, en els termes municipals de Pedreguer i de Gata de Gorgos, a la província d’Alacant, s’aprova el projecte d’execució i es declara, en concret, la seua utilitat pública (CBREDE 2005/71/03, CBREDE/2009/1/03)

Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç. . RESOLUCIÓ de 14 de novembre de 2012, de la Direcció General d’Energia, per la qual s’atorga a autorització administrativa per a la construcció de les instal·lacions corresponents al gasoducte de gas natural denominat antena d’alta pressió A per a subministrament de gas natural al terme municipal de Gata de Gorgos i les seues instal·lacions auxiliars, junt amb l’addenda, en els termes municipals de Pedreguer i de Gata de Gorgos, a la província d’Alacant, s’aprova el projecte d’execució i es declara, en concret, la seua utilitat pública (CBREDE 2005/71/03, CBREDE/2009/1/03). [2012/11280]
RESOLUCIÓN de 14 de noviembre de 2012, de la Dirección General de Energía, por la que se otorga autorización administrativa para la construcción de las instalaciones correspondientes al gasoducto de gas natural denominado antena de alta presión A para suministro de gas natural al término municipal de Gata de Gorgos y sus instalaciones auxiliares, junto a la addenda, en los términos municipales de Pedreguer y de Gata de Gorgos, en la provincia de Alicante, se aprueba el proyecto de ejecución y se declara, en concreto, su utilidad pública (CBREDE 2005/71/03, CBREDE/2009/1/03). [2012/11280]
Vist l’expedient amb referència CBREDE 2005/71/03 incoat davant del Servici Territorial d’Energia d’Alacant, a instàncies de Gas Alicante, SAU, relatiu a les sol·licituds de 30 de setembre i 14 de desembre de 2005, complementades en data 16 d’abril de 2006, d’autorització administrativa per a la construcció de les instal·lacions corresponents al gasoducte de gas natural denominat antena d’alta pressió A per a subministrament de gas natural al terme municipal de Gata de Gorgos i les seues instal·lacions auxiliars, aprovació del projecte d’execució i declaració, en concret, en els termes municipals de Pedreguer i de Gata de Gorgos, en la província d’Alacant.
S’hi adjunta exemplar del projecte tècnic d’execució firmat per tècnic competent.
... Esta Direcció General d’Energia resol:
I. Atorgar autorització administrativa a l’empresa Endesa Gas Distribución, SAU, per a la construcció de les instal·lacions corresponents al gasoducte de gas natural denominat antena d’alta pressió A per a subministrament de gas natural en el terme municipal de Gata de Gorgos i addenda a esta i les seues instal·lacions auxiliars, en els termes municipals de Pedreguer i de Gata de Gorgos, de la província d’Alacant.
La present autorització quedarà sotmesa a les condicions que figuren a continuació:
...

II. Aprovar el projecte d’execució del gasoducte denominat antena d’alta pressió A per a subministrament de gas natural al terme municipal de Gata de Gorgos i addenda a este, firmats per tècnic competent, les característiques principals del qual s’indiquen a continuació i sotmetentlos a les condicions que igualment es relacionen:
· Tipus de gas: gas natural.
· Punt de connexió: posició 02 del gasoducte de transport secundari Marina Alta, situada en el terme municipal de Pedreguer (Alacant), autoritzat mitjançant la Resolució de 20 de desembre de 2010, d’esta Direcció General d’Energia, per la qual s’atorga a Endesa Gas Transportista, SL, autorització administrativa per a la construcció de les installacions corresponents al gasoducte de transport secundari denominat Marina Alta als termes municipals de Dénia, el Verger, Ondara, Pedreguer, Gata de Gorgos i Xàbia, s’aprova el projecte d’execució, addenda I i addenda II i es declara en concret la seua utilitat pública.
· Traçat: discorrerà pels termes municipals de Pedreguer i Gata de Gorgos, amb una afecció de 3.618 metres. La conducció en Ø 4 discorre en paral·lel a dos metres del projectat gasoducte de transport secundari de Marina Alta. Continua en sentit sud-est vorejant el desenrotllament d’un polígon industrial de Pedreguer fins que a l’arribar a les proximitats del terme municipal de Gata de Gorgos, ajustant-se el traçat als vials i rotondes del planejament previst per este municipi per al polígon industrial de Plans, fins a arribar a les línies de FC de Dénia-Alacant.
Una vegada creuat el ferrocarril es prolonga la conducció en direcció est seguint el paral·lelisme amb el gasoducte de transport secundari Marina Alta i creua la carretera CV-738 i a l’arribar al vèrtex V-31 abandona el paral·lelisme del gasoducte per a girar en sentit sud. Creuant la carretera CV-734 s’introduïx en la zona del planejament unitat d’execució SORTS-3 de l’Ajuntament de Gata de Gorgos a través d’un futur vial d’estes. Finalment arriba a les proximitats del nucli urbà de Gata de Gorgos, on s’ubicarà un armari de regulació amb vàlvula abans i després d’este i d’on partirà la xarxa de distribució del municipi.
· Estación de regulació i mesura (ERM): s’instal·la ERM d’APA/MPA de cabal nominal 2x3.000 Nm³/h de pressió d’entrada màxima 16 bar i d’eixida regulable entre 0.4 i 0.1 bar.
· Canonades: en un sol ramal principal, d’acer al carboni de 4’’de diàmetre especificació API 5L, qualitat grau Gr. B, amb una pressió màxima de 16 bar. Les canonades discorreran soterrades a les profunditats següents:
– En condicions normals d’estesa de la conducció, la profunditat mínima és d’un metre sobre la seua generatriu superior.
– En l’encreuament de rius, torrents o rierols importants, s’ha previst aconseguir una profunditat mínima de soterrament, entre 1,50 m i 2,50 m, així mateix, en els encreuaments de carreteres, autovies, autopistes i altres vials, la canonada s’instal·larà a 1,50 m, com a mínim.
– En tot cas, s’ajustaran als condicionats dels informes dels organismes consultats, el contingut dels quals ha sigut acceptat per l’empresa peticionària.
El cabal de disseny considerat és de 1.000 m³(n)/h.
· Instal·lacions auxiliars: vàlvules de seccionament i derivació, vàlvules de tall tipus bola o esfera i protecció catòdica, per mitjà de la instal·lació d’ànodes de sacrifici de magnesi. Junt amb la conducció de gas s’instal·larà un conducte buit de polietilé (bitub o tritub) per a la protecció de cables de telecomunicacions que puguen instal·lar-se.
· Pressupost: quatre-cents cinc mil noranta-cinc euros amb vint-i-huit cèntims (405.095,28 €).
Les condicions a què està sotmesa la mencionada aprovació són les següents:
...
III. Declarar, en concret, la utilitat pública del gasoducte i de l’addenda al projecte inicial autoritzat en el punt primer de la present resolució, la qual cosa porta implícita la necessitat d’ocupació dels béns i drets afectats i implica la urgent ocupació d’estos als efectes de l’article 52 de la Llei d’Expropiació Forçosa, concretant-se en una afecció a les finques particulars, incloses en la relació annexa, amb l’abast i els efectes previstos en l’article 107 de la Llei 34/1998, de 7 d’octubre, del Sector d’Hidrocarburs, i els articles 109.1, 110, 111, i 112.3 del Reial Decret 1434/2002, de 27 de desembre, pel qual es regulen les activitats de transport, distribució, comercialització, subministrament i procediments d’autorització d’instal·lacions de gas natural.
Relació concreta i individualitzada de béns i drets afectats del projecte i addenda: antena d’alta pressió A per a subministrament de gas natural al terme municipal de Gata de Gorgos. Alacant
Localitat: Gata de Gorgos.
...
Localitat: Pedreguer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia