jueves, 16 de enero de 2014

1 plaça de vigilant municipal, (AP/E*). Ajuntament de Viladrau (Girona/Catalunya)

Primer.- Aprovar les bases que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat pel sistema de concurs oposició lliure de la plaça de vigilant municipal, subescala b) serveis especials Nivell E, c.d. 10, vacant a la plantilla de personal funcionari d’aquest Ajuntament.
Segon.- Publicar el text íntegre de les dites bases al Butlletí Oficial de la Província de Girona i en extracte al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
Tercer.- Convocar simultàniament el concurs oposició públic per a la selecció i provisió de la plaça de vigilant municipal.
Quart.- Publicar els presents acords al BOP, DOGC, al tauler d’edictes de la Corporació i a la web municipal, per què totes les persones interessades puguin estudiar l’expedient i presentar-hi les al·legacions que considerin convenients.

L’esmentat expedient es sotmet a informació pública per un termini de vint dies i simultàniament s’obre la convocatòria per a la presentació de sol·licituds, que d’acord amb la base tercera, s’hauran de presentar en el Registre de l’Ajuntament, en el termini de 20 dies naturals, des del següent al de la publicació de la convocatòria en l’ últim butlletí oficial.
El text íntegre de dites bases sortirà publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona del dia 16 de gener de 2014 .
Tothom que estigui interessat en presentar-se a l’esmentat concurs-oposició pot consultar les bases publicades al BOPG, a la Secretaria de l’Ajuntament o a la web municipal: www.viladrau.cat, i presentar la documentació requerida al Registre General de l’Ajuntament de Viladrau (C/Balcells i Morató,3 17406-VILADRAU), en el termini de 20 dies naturals, des del següent al de present publicació al DOGC.{del 17 de gener al 5 de febrer de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia