miércoles, 22 de enero de 2014

5 places d'agent interí de la Policia local de Calafell. (Baix Penedés-Tarragona/Catalunya)

Ajuntament de Calafell
La Junta de Govern local, en sessió ordinària de data 15 de gener de 2013, va acordar aprovar la CONVOCATÒRIA per cobrir interinament, mitjançant el sistema concurs-oposició, de 5 places d’agents interins de la Policia Local, i les BASES ESPECÍFIQUES que han de regir el procediment, que es transcriuen a continuació:
“BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONVOCATÒRIA D’UN PROCÉS SELECTIU, MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ, PER A LA SELECCIÓ DE 5 PLACES D’AGENT INTERÍ DE LA POLICIA LOCAL, INTEGRADES A L’ESCALA D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA SERVEIS ESPECIALS, CLASSE POLICIA LOCAL, GRUP C2 DE TITULACIÓ
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. La provisió, pel sistema de concurs oposició lliure, de 5 places d’agent interí de la policia local, d’acord amb el supòsit previst en l’article 31.2.d) del Decret 233/2002 i per un període màxim de 6 mesos, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, grup de titulació C2, dotades amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent.
Les funcions a desenvolupar són les que els puguin ser encomanades d’acord amb el que estableixen les lletres a), b), d), f), g), h), i), j) i k) de l’article 11 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les Policies Locals, amb el règim d’excepcions que a la vegada disposa l’apartat 3 de la disposició addicional quarta d’aquesta Llei.
Aquesta convocatòria es troba inclosa en l’excepcionalitat que disposa l’article 20.Dos de la Llei 23/2013, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2014, en tant que es tracta d’una necessitat urgent i inajornable que afecta al funcionament del servei públic essencial com és la seguretat ciutadana en un municipi turístic amb una gran afluència de visitants.
SEGONA.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents:
a) Tenir ciutadania espanyola, d'acord amb la legislació vigent.
b) Haver complert 18 anys i no tenir 40 anys complerts abans que finalitzi el termini de presentació d’instàncies.
c) No haver estat condemnat per cap delicte. No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública
d) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
e) Tenir una alçada mínima de 1,65 m les dones, i 1,70 m els homes.
f) Estar en possessió del títol d’educació secundària obligatòria (ESO), títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior. En cas d’invocar un títol equivalent a l’exigit, haurà d’acreditar-se mitjançant la certificació expedida pel Ministeri d’Educació que ho acrediti.
g) Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A2 i B.
h) Complir les condicions exigides per exercir les funcions que els puguin ésser encomanades, d’acord amb el que determina la Llei 16/1991, de 10 de juliol, les disposicions que la despleguin i el Reglament dels cossos de policia local.
i) No trobar-se afectat per causa d'incompatibilitat establerta per la Llei 53/1984, de 26 de desembre.
j) Conèixer les dues llengües oficials a Catalunya (català i castellà): Les persones candidates han de lliurar dins el termini de presentació de sol·licituds un dels documents següents:
- Document que acrediti el coneixement de català dins de l'ensenyament obligatori. Aquest document és la certificació que s'ha cursat de manera oficial a Catalunya la matèria de llengua catalana d'ensenyament obligatori i s'ha obtingut el títol que correspon després de l’any 1992. Aquest certificat l'expedeix qualsevol Institut d'Educació Secundària públic en la forma que determina la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa.
- Fotocòpia confrontada de la documentació acreditativa d'estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana de nivell B (nivell intermedi de català) de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.
- Les persones candidates que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana hauran de superar una prova específica de coneixements de llengua catalana de nivell B amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte/a o no apte/a.
- També estan exemptes de fer la prova de català les persones candidates que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a la mateixa administració, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior, o que hagin superat la prova esmentada en altres processos de la mateixa oferta pública d'ocupació.
- Per al cos dels membres de la policia local serà d’aplicació el que estableix el Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual el Reglament d’accés, promoció i mobilitat de les policies locals: poden restar exempts de realitzar la prova de català els i les aspirants a ingressar al cos de la policia que, en algun procés de selecció per a l’accés a la condició de funcionari públic, hagin superat una prova o un exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell o superior al que s’hi esmenta, sempre que aportin la documentació que acrediti aquesta circumstància.
- L'acreditació documental a l'efecte de l'exempció també es pot fer fins abans de l'hora assenyalada per a l'inici de la prova de coneixements de llengua catalana, aportant davant l’òrgan qualificador l'original i una fotocòpia de la documentació esmentada.
Totes aquestes condicions s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds.
TERCERA.- SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al Registre General d’aquest Ajuntament, dins el termini improrrogable de 20 dies naturals, a comptar a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria al BOPT, i s'han d'adreçar al President de la Corporació. Les bases es publicaran integrament al DOGC.{del 22 de gener al 10 de febrer de 2014, a.i.}
També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En aquest supòsit l’aspirant haurà de comunicar-ho de forma immediata a l’Ajuntament de Calafell, via fax o email (recursoshumans@calafell.org), adjuntant la còpia del gir postal de pagament de drets d’examen.
Els aspirants han de manifestar en aquest document que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides en la base segona i es comprometen a prestar jurament o promesa tal com estableix l'article 6 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals.
Les sol·licituds han d'anar acompanyades de:
- Un currículum vitae de l'aspirant,
- còpies compulsades del DNI, dels permisos i dels títols acadèmics exigits a la base segona,
- còpies compulsades de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin per a la fase de concurs, i
- el justificant de pagament dels dret d’examen.
- Certificat d’antecedents penals.
Els drets d'examen han de ser satisfets prèviament pels aspirants, que han d'adjuntar el corresponent resguard acreditatiu del pagament en el moment de la presentació de la sol·licitud.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia