jueves, 23 de enero de 2014

5 places d'auxiliar administratiu mitjançant el procediment de concurs oposició. Ajuntament del Masnou. (Maresme-Barcelona/Catalunya)

En virtut de l’acord adoptat per la Junta de Govern Local d’aquest Ajuntament, en sessió de data 12 de desembre de 2013 i de conformitat amb el que preveu l’article 76 del Reglament del personal al servei de les entitats locals, Decret 214/1990, de 30 juliol, es fa pública la convocatòria per a la selecció de cinc places d’auxiliar administratiu mitjançant el procediment de concurs-oposició, inclosa a l’Oferta d’Ocupació Pública per a l’any 2009, vacant en la plantilla del personal laboral.
Les bases, que han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) de 2 de gener de 2014 estan exposades al web de l’ajuntament www.elmasnou.cat, i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, així com la instància per a poder concórrer, que també es pot recollir en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores.
El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals a comptar des del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 24 de gener al 12 de febrer de 2014, a.i.}
Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es faran públics al tauler d’edictes i al web de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia