viernes, 31 de enero de 2014

III edició del Concurs de Cartells Commemoratius de la celebració del 15 de març, Dia Mundial dels Drets del Consumidor 2014.

ORDE 1/2014, de 28 de gener, de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, per la qual es convoca la III edició del concurs de cartells commemoratius de la celebració del 15 de març, Dia Mundial dels Drets del Consumidor 2014. [2014/797] (pdf 362KB)
 1. Objecte. Es convoca la III edició del Concurs de Cartells Commemoratius de la celebració del 15 de març, Dia Mundial dels Drets del Consumidor 2014, i s’aproven les bases que regiran la seua concessió, que s’inclouen com a annex I d’esta orde.
2. Premis Els premis consistiran en una placa i/o un diploma acreditatiu.
ANNEX I
Bases
1. Objecte. Constituïx l’objecte d’estes bases regular el procediment de concessió, de la III edició del concurs de cartells commemoratius de la celebració del 15 de març, Dia Mundial dels Drets del Consumidor 2014.
2. Participants. Podran participar-hi les persones físiques, majors de 16 anys, nascuts o residents a la Comunitat Valenciana, de forma individual o formant equip, i podran presentar tres dissenys com a màxim. Els requisits i les condicions anteriors hauran de complir-se al terme del termini de presentació de les sol·licituds.
6. Termini i lloc de presentació. 1. El termini de presentació de les sol·licituds serà d’un mes, comptador des de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {de l' 1 al 28 de febrer de 2014, a.i.}
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia