jueves, 2 de enero de 2014

10.000 places per a participar en el Programa de Termalisme Valencià de la Generalitat, per a l’exercici 2014/2015.


1. Objecte de la convocatòria.1. L’objecte d’esta orde és la convocatòria de places per a l’estada i el tractament termal en els establiments balnearis de la Comunitat Valenciana dins del Programa de Termalisme Valencià de la Generalitat, per a l’exercici 2014/2015. 
1. El objeto de esta orden es la convocatoria de plazas para la estancia y tratamiento termal en los establecimientos balnearios de la Comunitat Valenciana dentro del Programa de Termalismo Valenciano de la Generalitat, para el ejercicio 2014/2015.
2. Places i torns convocats. 1. Es convoquen 10.000 places per a participar en el Programa de termalisme valencià que s’ha de desenrotllar en els balnearis que es   relacionen en l’annex I d’esta orde. 
2. L’oferta de places podrà incrementar·se, sense necessitat de nova  convocatòria, amb les que resulten dels nous contractes que formalitze la Conselleria de Benestar Social amb els establiments termals l’any 2014.
3. El programa es desenrotllarà del 16 d’abril de 2014 al 15 d’abril  de 2015, en torns de huit dies de duració (set nits) en els establiments descrits anteriorment que es troben ubicats a la Comunitat Valenciana, la relació dels quals figura en l’annex I d’esta orde i comprendrà: allotjament en habitació doble, manutenció en règim de pensió completa i  tractaments termals adequats a les necessitats de cada una de les persones beneficiàries.  
1. Se convocan 10.000 plazas para participar en el programa de termalismo valenciano, a desarrollar en los balnearios que se  relacionan en el anexo I de la presente orden.
2. La oferta de plazas podrá incrementarse, sin necesidad de nueva convocatoria, con las que resulten de los nuevos contratos que formalice la Consellería de Bienestar Social con los establecimientos termales en  el año 2014.
3. El programa se desarrollará del 16 de abril de 2014 al 15 de  abril de 2015, en turnos de ocho días de duración (siete noches) en los establecimientos descritos anteriormente que se hallen ubicados en la Comunitat Valenciana, cuya relación, figura en el anexo I de esta orden y comprenderá: alojamiento en habitación doble, manutención en régimen de pensión completa y tratamientos termales adecuados a las necesidades de cada una de las personas beneficiarias.
3. Preu de les places. La Generalitat contribuirà al finançament del cost de les places amb una aportació màxima de 131 euros, IVA inclòs, per plaça, a cada un dels beneficiaris del programa. Pagarà esta quantitat a l’establiment receptor i anirà a compte de la persona beneficiària la resta de l’import d’acord amb els preus que s’indiquen a continuació per a cada balneari (IVA 10 % inclòs)

 La Generalitat contribuirá a la financiación del coste de las plazas con una aportación máxima de 131 euros IVA incluido, por plaza a cada uno de los/as beneficiarios/as del programa, abonando dicha cantidad al establecimiento receptor y corriendo por cuenta del/la termalista el resto del importe de acuerdo con los precios que se indican a continuación para cada balneario (IVA 10 % incluido).

BALNEARI . . .  Preu (IVA 10 % inclòs) per plaça i torn que han de pagar els beneficiaris
Cofrentes . . . . . 249,70 € 
Chulilla . . . . . . 249,70 €
Montanejos . . . 228,80 €
Verche . . . . . . . 218,90 €
La Vila Vella . . 218,90 €
Fuente Podrida . 218,90 €
Benassal . . . . . . 218,90 €
--------------------------------------
5. Beneficiaris. Podran sol·licitar plaça en el Programa de Termalisme Valencià les persones que a continuació s’indiquen, les quals hauran de complir en data dilluns 31 de març de 2014 els requisits següents:
1. Persones de 65 anys o més, pensionistes del sistema de Seguretat  Social o classes passives. 
2. Persones de 60 anys o més, pensionistes del sistema de Seguretat  Social o de classes passives, pel concepte de jubilació, viudetat o d’altres pensions.
3. Persones de 60 anys o més amb discapacitat que, segons el que disposa la Llei d’Integració Social del Minusvàlid, tinguen una discapacitat igual o superior al 33 %. En el cas que estes persones necessiten l’ajuda d’un acompanyant, caldrà presentar un certificat de discapacitat on conste un grau igual o superior al 65 %, si bé no serà necessari si tenen el grau de discapacitat reconegut a la Comunitat Valenciana.
4. Podran assistir els cònjuges dels sol·licitants, sempre que siguen  majors de 50 anys i complisquen els requisits establits en els apartats 1, 2 i 3 de l’article 6.
5. També podran participar els fills dels sol·licitants que depenguen  d’estos per al seu exercici en la vida diària i que siguen discapacitats en un grau igual o superior al 33 % i resulte impossible que queden a  cura d’altres persones. En tot cas, aniran acompanyats i compartiran  habitació amb els pares.
Podrán solicitar plaza en el Programa de Termalismo Valenciano, las personas que a continuación se indican, cuyos requisitos deberán cumplir en fecha lunes 31 de marzo de 2014.
1. Personas de 65 años o más, pensionistas del Sistema de Seguridad Social o Clases Pasivas.
2. Personas de 60 años o más, pensionistas del Sistema de Seguridad Social o de Clases Pasivas, por el concepto de jubilación, viudedad o de otras pensiones.
3. Personas de 60 años o más con discapacidad que, según lo dispuesto en la Ley de Integración Social del Minusválido, tengan una discapacidad igual o superior al 33 %. En el supuesto de que estas personas precisen la ayuda de un acompañante, será necesario presentar un certificado de discapacidad donde conste un grado igual o superior al 65 %, si bien no será necesario si tienen el grado de discapacidad reconocido en la Comunitat Valenciana.
4. Podrán asistir los cónyuges de los solicitantes, siempre que sean  mayores de 50 años y cumplan los requisitos establecidos en los apartados 1, 2 y 3 del artículo 6.
5. También podrán participar los hijos de los solicitantes que dependan de estos para su desempeño en la vida diaria y que sean discapatados  en un grado igual o superior al 33 % y resulte imposible que queden al cuidado de otras personas. 
 En todo caso irán acompañados y compartirán habitación con sus padres.


6. Requisits. Els beneficiaris hauran de posseir els requisits següents: 
1. Residir en qualsevol dels municipis que integren la Comunitat  Valenciana.
2. Necessitar els tractaments termals sol·licitats i no tindre contra indicació mèdica per a la recepció d’estos.
3. Poder valdre’s per si mateix per a les activitats de la vida diària.
No patir trastorns mentals o de conducta que puguen alterar la normal convivència dels usuaris en els establiments hotelers i termals, ni malaltia infectocontagiosa. Les persones amb discapacitat a què fa referència l’apartat 3 de l’article 5, acudiran amb el seu acompanyant a fi que este li ajude a realitzar estes activitats.
Los beneficiarios deberán reunir los siguientes requisitos:
1. Residir en cualquiera de los municipios que integran la Comunitat Valenciana. 
2. Precisar los tratamientos termales solicitados y carecer de contraindicación médica para la recepción de los mismos. 
3. Poder valerse por sí mismo para las actividades de la vida diaria. 
No padecer trastornos mentales o de conducta que puedan alterar la normal convivencia de los usuarios en los establecimientos hoteleros y termales, ni enfermedad infecto contagiosa. Las personas con discapacidad a que se refiere el apartado 3 del artículo 5, acudirán con su acompañante a fin de que este le ayude a realizar tales actividades.
 9. Terminis de sol·licitud .1. A fi d’efectuar l’assignació dels torns i places entre totes les persones sol·licitants s’establixen dos terminis per a la presentació de sol·licituds:
a) Per als torns que es realitzen des del mes d’abril fins al mes d’agost de 2014, el termini de presentació de les sol·licituds serà el comprés des de l’endemà de la publicació d’esta orde fins al divendres 31 de gener de 2014. 
b) Per als torns que es realitzen des del mes de setembre fins al  mes de desembre de 2014 i de gener a abril de 2015,  el termini de sol·licituds serà el comprés des del dissabte 1 de febrer al dilluns 31 de març de 2014, ambdós inclosos. 
Per a la inclusió en la llista d’espera de places per a cobrir les que queden vacants per renúncies o altres circumstàncies, el termini finalitzarà el divendres 31 d’octubre de 2014. 
2. Sense perjuí que els sol·licitants puguen formular la sol·licitud en els terminis establits anteriorment, amb la finalitat de simplificar tràmits, es remetran comunicacions singulars a tots els sol·licitants que, reunint els requisits de la convocatòria de l’any 2013/2014, els seus expedients estiguen complets. El termini de presentació per a estes sol·licituds preomplides finalitzarà el divendres 17 de gener de 2014 per als dos torns. 
1. Al objeto de efectuar la asignación de los turnos y plazas entre todas las personas solicitantes se establecen dos plazos para la presentación de solicitudes:
a) Para los turnos que se realicen desde el mes de abril hasta el mes de agosto de 2014, el plazo de presentación de las solicitudes será el comprendido desde el día siguiente al de la publicación de esta orden hasta el viernes 31 de enero de 2014.
 b) Para los turnos que se realicen desde el mes de septiembre hasta diciembre de 2014 y de enero a abril de 2015, el plazo de solicitudes será el comprendido desde el sábado 1 de febrero al lunes 31 de marzo de 2014 ambos inclusive.
Para su inclusión en la lista de espera de plazas para cubrir aquellas que vayan quedando vacantes por renuncias u otras circunstancias, el plazo finalizará el viernes 31 de octubre de 2014.
 2. Sin perjuicio de que los solicitantes puedan formular su solicitud en los plazos y términos establecidos anteriormente, con la finalidad de simplificar trámites, se remitirán comunicaciones singulares a todos los solicitantes que, reuniendo los requisitos de la convocatoria del año 2013/2014, sus expedientes estén completos. El plazo de presentación para estas solicitudes precumplimentadas finalizará el viernes 17 de enero de 2014 para ambos turnos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia