viernes, 22 de diciembre de 2017

11 places de Tècnic/a Auxiliar de Biblioteca (C1), bases, Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Per a aquest edicte es fan públiques les bases específiques que s'adjunten, aprovades per la Junta de Govern Local de data 14 de novembre de 2017 i esmenades per la Junta de Govern Local de data 28 de novembre de 2017, i que han de regir la convocatòria següent:
- Selecció amb caràcter permanent mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, d'onze places de Tècnic/a Auxiliar, escala d'Administració especial, subescala Tècnica, classe Tècnica Auxiliar, grup C (subgrup C1), incloses a les ofertes públiques d'ocupació de l'any 2016 i 2017, que es troben vacants a la plantilla de funcionaris d'aquesta corporació, per ocupar un lloc de treball de tècnic/a auxiliar de Biblioteca.
BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR ONZE PLACES DE TÈCNIC/A AUXILIAR, EN RÈGIM FUNCIONARIAL
1 – OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA La selecció, amb caràcter permanent, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, d'onze places de Tècnic Auxiliar, escala d'Administració especial, subescala Tècnica, classe Tècnica Auxiliar, grup C (subgrup C1), incloses a les ofertes públiques d'ocupació de l'any 2016 i 2017, que es troben vacants a la plantilla de funcionaris d'aquesta corporació, per ocupar un lloc de treball de tècnic/a auxiliar de Biblioteca, a més a més de totes aquelles vacants que es generin, i s'incloguin en l'Oferta Pública d'Ocupació, fins a la finalització del procés selectiu.
2 – CONDICIONS DE TREBALL
Aquestes places està enquadrades dins del Departament de Cicle Festiu i Foment de la Lectura, de l'Àrea d'Educació, Cultura, Drets Socials, Infància, Joventut i Esports.
Categoria: tècnic/a auxiliar, grup C (subgrup C1)
Règim jurídic: funcionarial
Tipus de nomenament: Funcionari/ària de carrera
Jornada: La jornada ordinària de l'Ajuntament
Retribucions: 23.321,60 € bruts anuals
Funcions a desenvolupar: segons la fitxa de funcions que s'especifica en l'annex 2 d'aquestes bases.
3 – REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS. Per participar a la convocatòria caldrà que les persones candidates compleixin en la data què finalitzi el període de presentació de sol·licituds, els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels altres estats membres de la Unió Europea als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què s'hagi definit en el Tractat Constitutiu de la Unió Europea. També seran admesos el cònjuge, els seus descendents i els descendents del cònjuge, tant dels espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
En qualsevol cas, l'aspirant que no tingui la nacionalitat espanyola ha d'acreditar documentalment la seva nacionalitat amb document vigent.
b) Haver complert els 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.0
c) Estar en possessió del títol de batxiller superior o formació professional de segon grau o equivalent. En el supòsit de presentar un títol equivalent als exigits, l'aspirant haurà d'adjuntar un certificat de l'òrgan competent que n'acrediti l'equivalència. Si no s'aporta un títol expedit per un centre estatal degudament reconegut, correspondrà a l'aspirant aportar la certificació acreditativa de la seva validesa i homologació corresponent a la titulació aportada.
d) Estar en possessió del certificat de català de nivell de suficiència de català (nivell C1 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent. Les persones aspirants que no acreditin el nivell de català, seran convocades per tal de realitzar una prova de català en els termes establerts en l'apartat 8.1.B d'aquestes bases específiques.
e) Els/les aspirants admesos/es en el procés selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'estar en possessió del diploma DELE (Diploma de Español como lengua extranjera) nivell superior de coneixements de llengua castellana C2. Les persones aspirants que no acreditin el nivell de castellà, seran convocades per tal de realitzar una prova de castellà en els termes establerts en l'apartat 8.1.A d'aquestes bases específiques.
f) No partir cap malaltia ni estar afectat/da per cap limitació física o psíquica que impedeixi l'exercici normal de les funcions pròpies del lloc de treball o disminueixi les aptituds per desenvolupar-lo de forma permanent o transitòria.
g) No haver estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o els òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en situació d'inhabilitació absoluta o especials per treballs o càrrecs públics per resolució judicial, per l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que realitzava en el cas del personal laboral, on hagués estat separat o inhabilitat. En el supòsit de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a la oferta pública.
h) No estar afectat/da per cap dels motius d'incompatibilitat continguts a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques, i la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'Incompatibilitats del personal al servei de la Generalitat de Catalunya.
i) REQUISIT INDISPENSABLE A COMPLIR EN EL MOMENT DEL NOMENAMENT: No haver estat condemnat per sentència ferma per algun dels delictes contra la llibertat i indemnitat sexual, tal com especifica la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener, de protecció jurídica del menor, de modificació parcial del Codi civil i de la Llei d'enjudiciament civil, modificada per la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i l'adolescència, mitjançant l'aportació de la certificació negativa del registre central de delinqüents sexuals.
4 – PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ Els/les aspirants que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de sol·licitar-lo mitjançant instància dirigida a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, manifestant que reuneixen totes i cadascuna de les condicions de capacitat i requisits per participar-hi a la data d'expiració del termini per a la presentació d'instàncies.
Les instàncies seran en model normalitzat i es presentaran a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) de l'Ajuntament, o en qualsevol de les formes establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, dins del termini de vint dies naturals comptats des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al BOE. L'anunci també es publicarà al DOGC i al BOP.    www.gramenet.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia