miércoles, 20 de diciembre de 2017

7 places d'auxiliar administratiu/iva mitjançant concurs oposició lliure (exp. 3183/2017). Ajuntament de Parets del Vallès (Barcelona)

Ajuntament de Parets del Vallès  ANUNCI sobre aprovació de la convocatòria i les bases de 7 places d'auxiliar administratiu/iva mitjançant concurs oposició lliure (exp. 3183/2017).
Per Decret de data 11 de desembre de 2017 s'han aprovat les bases i la convocatòria que han de regir el procés de selecció de 7 places d'auxiliar administratiu/va de personal laboral fix per concurs oposició lliure incloses en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, de l'escala d'administració general, grup de classificació C2, de la plantilla de personal laboral de l'ajuntament de Parets del Vallès, proveïdes interinament fins a la seva provisió definitiva.
Les instàncies sol·licitant prendre part en el procés selectiu, es presentaran durant el termini de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació d'aquestes bases en el DOGC,{del 19 de desembre de 2017 al 8* de gener de 2018, a.i.} al registre general de l'Ajuntament: Per internet a través de la seu electrònica de l'Ajuntament paretsdelvalles.eadministracio.cat., per correu administratiu o personalment a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana, plaça de la Vila,1, i carrer Major 2-4), 08150 Parets del Vallès.
Un cop iniciat el procés selectiu, totes les actes de les sessions i els resultats, s'exposaran al tauler d'anuncis electrònic de de la pàgina web de l'Ajuntament www.parets.cat.
ANNEX BASES
BASES QUE HAN REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ, PEL SISTEMA DE CONCURS OPOSICIÓ LLIURE, DE 7 PLACES D'AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA, DE L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ C2, DE LA PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL DE L'AJUNTAMENT DE PARETS DEL VALLÈS I CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL
1. OBJECTE. L'objecte d'aquesta convocatòria es regular el procés de selecció, pel procediment de concurs oposició lliure, per a la cobertura de 7 places d'auxiliar administratiu/va, grup de classificació C2, de la plantilla de personal laboral, segons l'article 76 del Text Refós 5/2015 de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, incloses a l'oferta pública corresponent a l'any 2017 i regular la borsa de treball de les persones que han de formar part de la llista d'aspirants per cobrir places vacants o substitucions en regim d'interinitat, d'auxiliar administratiu/va.
Les places objecte de la present convocatòria, d'acord a la identificació a la plantilla de treballadors/es laborals de l'Ajuntament de Parets, són les següents: 000098, 000099, 000100, 000101, 000104, 000105, 001049.
Una d'aquestes places esta reservada pels aspirants que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.
En el cas que la placa reservada a persones aspirants que tinguin la condició legal de discapacitat quedi deserta, s'acumularà a la resta de places de la convocatòria de torn lliure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia