miércoles, 19 de diciembre de 2018

12 Treballador/a Social (A2), 5 Educador/a Social (A2), 5 Tècnic Auxiliar de Biblioteques (C1), 10 Auxiliar Administratiu/iva (C2), 20 Subaltern/a (AP/E), de l' Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat





..........................................
TERCERA- PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. Les persones interessades han de manifestar a les sol·licituds (disponibles a la Seu Electrònica d'aquest Ajuntament dintre de la convocatòria) que reuneixen les condicions exigides a les bases, signant expressament la Declaració Jurada que inclou la sol·licitud i tenint en compte sempre el termini assenyalat per presentar dites instàncies.
Les sol·licituds es presentaran en el termini de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 20 de desembre de 2018 al 8 de gener de 2019, a.i.}. Prèviament, en el Butlletí Oficial de la Província es publicaran íntegrament les bases i es notificaran en el BOE.
La presentació de les sol·licituds es farà de forma telemàtica a la Seu electrònica d'aquest ajuntament [https://seuelectronica.l-h.cat] . Caldrà identificar-se amb certificat digital.
Malgrat que es recomana utilitzar la via telemàtica, la sol·licitud es podrà presentar per qualsevol altre mitjà del que preveuen la llei 39/2015 d'1 d'octubre del procés administratiu comú de les administracions públiques.
www.l-h.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia