miércoles, 19 de diciembre de 2018

borsa de treballadors/ores socials de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA) del Consell Comarcal del Vallès Occidental. (Barcelona)

Procediment: Anunci convocatòria per constituir una borsa de Treballadors/es Socials de l'EAIA del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents.
Tràmit: Proposta aprovació bases procés de selectiu de borsa
Servei: Serveis Recursos Humans
Codi Aux: CP-07/2018
Quadre clas.: G2002
Núm. Expedient: 382/2018
La Comissió Permanent, en sessió ordinària celebrada el dia 23 d'octubre de 2018, per acord número 72/2018, va aprovar unes bases de selecció de personal per a la confecció d'una llista de persones que, en base a les puntuacions obtingudes en la realització de les corresponents proves selectives del concurs-oposició, constitueixi una borsa de treball de Treballadors/es Socials de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents.
Per donar compliment al principi de publicitat que han de regir els procediments selectius de personal en les administracions públiques, tal i com determina la legislació vigent, les bases de selecció del procés selectiu mencionat anteriorment, ha estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 13 de novembre de 2018, al taulell d'edictes, i al tauler electrònic de la Corporació. Les instàncies sol·licitant formar part en el procés selectiu es podran presentar en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent a aquell que aparegui publicat l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 20 de desembre de 2018 al 8 de gener de 201+9, a.i.} Si el darrer dia de presentació d'instàncies coincidís en festiu, s'entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent.
La qual cosa es fa pública per a general coneixement.     www.ccvoc.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia