miércoles, 12 de diciembre de 2018

borsa de treball de professors/ores per a l'Escola Municipal de Música de Solsona. (Lleida)

«Bases de la convocatòria per a la creació d'una borsa de treball de professors/es per a l'Escola Municipal de Música de Solsona
Base primera. Objecte de la convocatòria. L'objecte de la present convocatòria és la creació d'una borsa de treball amb una vigència de quatre anys de professors per l'Escola Municipal de Música de Solsona, als efectes de contractar personal laboral per cobrir vacants de baixes temporals, baixes per maternitat, excedències, renúncies, etc. depenent de les necessitats de recursos humans en les categories i especialitats que es relacionen (Codi de la convocatòria C09/2018, expedient 2156/2018):
-Acordió
-Bateria
-Cant Clàssic
-Cant modern
-Clarinet
-Flabiol i tamborí
-Flauta travessera
-Fiscorn
-Guitarra clàssica
-Guitarra elèctrica
-Piano
-Piano modern
-Saxo
-Trombó de vares
-Trompa
-Trompeta
-Tible
-Tenora
-Viola
-Violí
-Violoncel
Grup de classificació: A1/A2
Tipus de relació: Personal laboral interí temps parcial
Dedicació: Segons hores lectives assignades
Horari: Segons les necessitats del servei
Sou brut mensual: Segons pressupost municipal i % de jornada
Base segona. Condicions de les persones aspirants. er ser admeses en el procés selectiu, les persones aspirants, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, han de complir els requisits següents:
a) Acreditar la nacionalitat. Les persones estrangeres hauran d'acreditar que estan en possessió del permís de residència legal a Espanya, excepte: els nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. Tampoc el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge tants dels espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
b) Posseir la capacitat funcional per a realitzar les tasques pròpies de la plaça convocada.
c) Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
d) Estar en possessió de coneixements de nivell de suficiència de català (nivell C1) de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o dels reconeguts per aquesta com a equivalents, mitjançant la presentació del certificat acreditatiu corresponent o la superació de la prova prevista a la base sisena.
e) Estar en possessió del títol de grau superior de música, professor superior i grau professional de música (Pla 1966), títol de grau mitjà en l'especialitat que correspongui. Els aspirants amb titulacions obtingudes a l'estranger hauran d'acreditar que estan en possessió de l'homologació del títol corresponent.
f) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat absolutament o especialment per a l'ocupació de càrrecs públics per resolució judicial o per a exercir funcions similars a les que es desenvolupaven. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
g) No haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, corrupció de menors i comerç d'éssers humans, d'acord el que determina l'article 13 apartat 5 de la Llei Orgànica 1/1996, de 15 de gener, de Protecció Jurídica del Menor, modificada per la Llei 26/2015, de 28 de juny.
Base tercera. Presentació de sol·licituds. 1. Els/les aspirants que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de presentar sol·licitud en la forma que determina l'article 16, apartat 4, de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:
a) Al registre electrònic de l'Ajuntament de Solsona, que trobareu a l'adreça:
https://www.ajsolsona.cat/ca/seu-electronica, al catàleg de serveis, instància genèrica.
b) A les oficines de Correus
c) A les representacions diplomàtiques o oficines consulars d'Espanya a l'estranger
d) A les oficines d'assistència en matèria de registres
e) Presencialment al Registre General de l'Ajuntament de Solsona (carrer Castell núm. 20, 25280 Solsona, telèfon 973480050, horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores i dissabtes de 9.00 a 13.00 hores).
En el cas que la sol·licitud es presenti en alguna de les formes previstes en els apartats b), c) i d), s'haurà de trametre via fax (973482361) o via correu electrònic (recursos_humans@ajsolsona.cat) còpia de la sol·licitud degudament registrada.
2. El termini per a la presentació d'instàncies és de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la última publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya - del 12 al 31 de desembre de 2018-  o al Butlletí Oficial de la Província. Les bases es publicaran al tauler d'edictes de l'Ajuntament i a la pàgina web municipal (http://www.ajsolsona.cat/ca/l-ajuntament/ofertes-laborals).
3. Per ser admès/a en les proves selectives, a la sol·licitud s'ha de manifestar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base segona de la convocatòria, i s'hi ha d'adjuntar els documents següents:
1) Fotocòpia del DNI
2) Fotocòpia de la titulació exigida
3) Fotocòpia del certificat de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent, corresponent al nivell suficiència C1 de coneixements del català
4) Currículum vital
5) Certificat d'antecedents penals*
6) Documents acreditatius dels mèrits al·legats per valorar el concurs, de conformitat amb el barem exposat a la base sisena i sense que el Tribunal Qualificador en pugui valorar d'altres que no siguin els aportats. Per acreditar l'experiència caldrà aportar informe de vida laboral.
* En el cas que no s'aporti el certificat d'antecedents penals sol·licitat, les persones aspirants podran presentar una declaració jurada o promesa de no haver estat condemnats per sentència ferma autoritzant a l'Ajuntament de Solsona a comprovar la veracitat de la declaració.
Amb la presentació de la sol·licitud, els/les aspirants queden assabentats/des i donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per a la gestió del procés selectiu i per a la resta de tramitació de l'expedient, d'acord amb la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia