jueves, 27 de agosto de 2009

«PREMI DE TEATRE BREU EN VALENCIÀ "EVARIST GARCIA" . Xª EDICIÓ.

DIPUTACIÓN PROVINCIAL ALICANTE. BASES CONVOCATORIA «PREMI DE TEATRE BREU EN VALENCIÀ EVARIST GARCIA, Xª EDICIÓ.
Primera.- Amb l’objecte de fomentar el teatre en valencià, la Conselleria d’Educació i l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant convoquen el X Premi de Teatre Breu en Valencià «Evarist Garcia» per a l’any 2009.
Segona.- La temàtica serà lliure.
Tercera.- L’extensió serà: Mínim de 15 folis (o DIN A-4) i màxim de 30 (mecanografiats a doble espai i per una sola cara.)
Quarta.- Les obres han de ser originals, inèdites, no estrenades, que no hagen sigut premiades en qualsevol altre concurs i escrites en valencià.
Cinquena.- Podran concórrer tots aquells autors que ho desitgen (s’admeten treballs col·lectius.)
Sisena.- Les obres, per triplicat, s’enviaran a la Direcció Territorial de la Conselleria d´Educació de la Generalitat Valenciana, carrer Carratalà, 47 (03007 Alacant), durant el termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el
Butlletí Oficial de la Província d’Alacant.[del 28 d'agost al 28 de setembre, a.i.]
Setena.- Els treballs seran identificats amb un lema i/o pseudònim.

En sobre tancat a banda es farà constar:
En l’exterior:
- Lema i/o pseudònim.
- La inscripció: Premi de Teatre Breu en Valencià Evarist Garcia.
En l’interior:
- Títol de l’obra i breu currículum de l’autor, encapçalat amb el seu nom i cognoms, edat, adreça i telèfon.
Octava.- El Jurat estarà integrat per un representant de cada entitat convocant, i tres personalitats rellevants i vinculades al món teatral i el de la literatura. La seua decisió serà inapel·lable.
Novena.- El Jurat farà la proposta del premi a la Diputació Provincial d’Alacant a qui li correspondrà resoldre la seua concessió.
Depenent de la consideració del Jurat, el premi podrà declarar-se desert, si s’estima que la qualitat dels treballs no arriba al mínim exigible. En este cas, caldrà una resolució administrativa de la Diputació d’Alacant que així ho declare.
Desena.- El premi, dotat amb 5.500,00 euros, s’entregarà als autors en un acte cultural en el transcurs de la celebració d’una Gala de Teatre en Valencià d’Alacant, amb data a determinar per l’organització del premi.
Onzena.- Les entitats convocants es comprometen a col·laborar en el muntatge de l’obra que haja obtingut el
premi, l’estrena de la qual tindrà lloc en la Gala de Teatre en Valencià d’Alacant.
La Conselleria d’Educació i l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant es reserven els drets, amb caràcter d’exclusiva i durant el termini de dos anys, a comptar del dia de la resolució, d’efectuar la representació de l’obra guanyadora en locals d’accés gratuït i de la seua edició gràfica, quedant obligats l’autor o els seus drethavents, a cedir per escrit els corresponents drets de comunicació pública i de reproducció, distribució i venda. En el cas de l’edició, esta serà única amb un mínim de 250 exemplars i un màxim de 1.000.
La resta de les obres podran ser reclamades en el termini de 2 mesos, des del dia de la concessió del premi o, si no es reclamen, seran destruïdes.
En la difusió i publicitat de la convocatòria es farà constar la participació de les dos entitats convocants.
Dotzena.- El fet de participar en el certamen suposa la plena acceptació de les seues bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia