martes, 15 de marzo de 2011

CONCURS CARTELL FIRA DE TOTS SANTS 2011. Bases. Ajuntament de Cocentaina.

Ajuntament de Cocentaina -APROBACIÓN BASES CONCURSO CARTEL FIRA TOTS SANTS 2011 página 34 y ss.
BASES: CONCURS CARTELL FIRA DE TOTS SANTS 2011
1. PARTICIPANTS. Podran participar en el concurs quants artistes i dissenyadors, nacionals i estrangers, estiguen interessats, individualment o en equip.
2. TEMA. L’assumpte de les obres haurà de ser la FIRA DE TOTS SANTS i els treballs han de ser originals i inèdits, no havent sigut presentats en altres concursos i que no impliquen en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades pròpies o d’altres artistes. Els seus autors seran responsables, davant de l’Ajuntament, i davant de tercers, del compliment d’allò que s’ha establert en aquestes bases.
3. CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES. Seran de concepció i tècniques lliures, sempre que siga possible la seua reproducció gràfica.
Els treballs es presentaren muntats a sang sobre suport rígid d’1 cm de grossària, com a mínim, sense vidre protector ni marc. El seu format serà vertical i grandària 50 cm x 70 cm
En el cas de realitzar l’obra amb sistemes informàtics, s’haurà d’aportar una reproducció a color amb les mesures i la resta de característiques anteriorment indicades, així com el corresponent suport magnètic amb tots els fitxers necessaris per a la, obtenció de fotolits, una fitxa tècnica dels procediments emprets, incloent les fonts utilitzades i, si fóra el cas, els originals de les imatges digitalitzades en el seu format tiff o altres.
4. ROTULACIÓ. LLEGENDA. Els cartells contindran les llegendes següents:
«FIRA DE TOTS SANTS 2011»
«COCENTAINA, DEL 29 D’OCTUBRE A L’1 DE NOVEMBRE DE 2011"
«FUNDADA L’ANY 1346"
«FESTA DECLARADA D’INTERÉS TURÍSTIC AUTONÒMIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA»
«www.firadecocentaina.org»
LOGOTIPS: «cavall de la Fira», «marca turística –castell», «Agència Valenciana de Turisme», «Ajuntament de Cocentaina» (també la inscripció)
En la part posterior dels treballs figurarà un lema que servirà per a preservar la identitat de l’autor fins a la decisió del jurat. Cada concursant podrà presentar un sol treball.
5. PREMI. S’estableix un únic premi de 1.500 € bruts per al cartell guanyador. A aquest import se li aplicarà la retenció corresponent de l’IRPF.
Per a poder percebre el premi, serà necessari que el guanyador estiga al corrent de les seues obligacions tributàries i de la seguretat social, la qual cosa s’acreditarà mitjançant els corresponents certificats positius de l’AEAT i de la Seguretat Social. A més, el beneficiari no haurà de tindre cap deute pendent amb la Hisenda Municipal, la qual cosa s’acreditarà amb un certificat de la Tresorera municipal.
Si el beneficiari de la subvenció és, al seu torn, deutor de la hisenda municipal per qualsevol concepte, l’Alcaldia podrà decretar la compensació automàtica dels dits dèbits a càrrec dels crèdits pel premi.
6. PRESENTACIÓ. El termini finalitzarà el dia 8 de juliol de 2011 a les 14:00 hores. Els treballs es presentaran, o d’enviaran degudament embalats, en el Registre de l’Ajuntament de Cocentaina, a la Plaça de la Vila, 1 (03820) Cocentaina -Alacant-; en dies hàbils (excepte dissabte) de 9:00 a 14:00 hores, on s’expedirà, si és el cas, el rebut acreditatiu de la seua presentació. www.cocentaina.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia