sábado, 7 de mayo de 2011

2 vigilants rurals i 2 oficials del complex poliesportiu. ( C2 ). Bases. Ajuntament de Silla (Horta Sud-València)

L'Ajuntament de Silla mitjançant decret 513/2011, de 22 de març, de la regidora delegada de personal, ha aprovat la convocatòria i les bases per a la cobertura de dues places de vigilants rurals i de dues places d'oficial del complex poliesportiu per concurs oposició vacants en la plantilla municipal per concurs oposició lliure.
Objecte de la convocatòria.- Aquesta convocatòria té per objecte la cobertura de quatre places vacants que pertanyen a la plantilla d'aquesta corporació que s'indica a continuació.
Denominació Grup i subgrup
Nombre
Sistema de selecció. Oferta d'ocupació pública
Naturalesa . Enquadrament
Vigilant rural Grup C Subgrup C2
2 Concurs Oposició lliure. 2008
Funcionarial . Escala d'Administració Especial. Subescala serv. Especials. Classe personal d'oficis
Oficial del complex poliesportiu Grup C Subgrup C2
2 Concurs Oposició lliure. 2005, 2008
Funcionarial . Escala d'Administració Especial. Subescala serv. Especials. Classe personal d'oficis
La cobertura d'aquestes places es considera necessària de conformitat amb l'article 70 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.
L'accés comportarà la corresponent adscripció al lloc de treball, previst en la vigent relació de llocs de treball, classificat com a reservat a funcionaris i la resta de determinacions incloses en la classificació.
Requisits dels aspirants.- Per a prendre part en les proves selectives, les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents:
Haver complit 16 anys d'edat i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa.
Tenir la nacionalitat espanyola sense perjudici del que estableix l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.
Estar en possessió del títol de l'ESO, Graduat Escolar, Formació Professional de 1r Grau o certificat d'Estudis Primaris obtingut abans de l'any 1976, per a les places de vigilant rural també és requisit estar en possessió del carnet de conduir B.
Posseir capacitat funcional suficient per a l'exercici de les funcions encomanades.
No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
El compliment dels requisits exigits s'entendrà referit al dia en què concloga el termini de presentació d'instàncies.
Instàncies i esmenes.- Els aspirants que desitgen prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una instància de sol·licitud en què declararan complir tots els requisits fixats en aquestes bases i l'adreçaran a l'Alcaldia d'aquest Ajuntament. Hauran de presentar-la en el Registre General o bé en la forma prevista en l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
El termini serà de vint dies naturals comptadors a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat. www.silla.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia