martes, 7 de junio de 2011

3 monitor/s de ludoteca (a temps parcial) ; i Monitor/s de Taller Activitats Socio-culturals. Ajuntament de Muro d'Alcoi

AYUNTAMIENTO MURO DE ALCOY.
-APROBACIÓN BASES PROVISIÓN EN RÉGIMEN LABORAL TEMPORAL A TIEMPO PARCIAL DE TRES PLAZAS DE MONITOR/A DE LUDOTECA pàgina 45
-APROBACIÓN BASES PROVISIÓN EN RÉGIMEN LABORAL TEMPORAL A TIEMPO PARCIAL DE MONITOR O MONITORES DE TALLER PARA DESARROLLO DE ACTIVIDADES SOCIOCULTURALES pàgina 47
*-*-*-*-*
PRIMER.- Aprovar les següents Bases Específiques per a la provisió en Règim Laboral Temporal a temps parcial, de tres ( 3 ) places de Monitor/a de Ludoteca, vacants a la Plantilla de Personal Laboral d’aquest Ajuntament, que a continuació es transcriuen:
«BASES ESPECIFIQUES PER A LA PROVISIÓ DE TRES ( 3 ) PLACES DE MONITOR/A DE LUDOTECA EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL, A TEMPS PARCIAL, MITJANÇANT CONCURS».
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Es convoca concurs per a la provisió en règim laboral temporal a temps parcial de tres places de monitor de ludoteca per a la tasca de dinamització i atenció del servei de ludoteca i el programa de les Nits del Centre, les condicions de les quals i requisits es detallen a continuació.
SEGONA.- REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per a poder participar en les proves que es convoquen, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola o complir els requisits establerts a l’art. 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
b) Tindre complits els 16 anys.
c) Estar en possessió del certificat d’estudis primaris o equivalent.
La titulació i experiència professional s’acreditarà mitjançant l’expedició dels títols i certificats corresponents, expedits per l’autoritat competent. Aquesta autoritat podrà declarar l’equivalència dels títols.
Tots els requisits hauran d’estar complits en l’últim dia del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant tot el procés selectiu. En aquest sentit es podran efectuar les comprovacions oportunes fins la signatura del contracte laboral corresponent.
*-*-*-*
PRIMER.- Aprovar les següents bases específiques per a la provisió en Règim laboral temporal a temps parcial, de monitor o monitors de tallers per a desenvolupar les activitats socioculturals que portarà a terme l’Ajuntament de Muro de l’Alcoi durant el curs 2011/2012, que s’inclouen a la plantilla de personal laboral d’aquest Ajuntament i que a continuació es transcriuen:
«BASES ESPECÍFIQUES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ DE MONITOR O MONITORS DE TALLERS PER AL DESENVOLUPAMENT D’ACTIVITATS SOCIOCULTURALS, EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL A TEMPS PARCIAL».
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Es convoca concurs per a la provisió en règim laboral temporal a temps parcial, de monitor o monitors de tallers per al desenvolupament d’activitats socioculturals, les condicions de les quals, funcions i la resta de requisits es detallen a continuació:
L’inici de la prestació laboral estarà subjecte a la condició suspensiva de l’existència d’un nombre d’alumnat suficient, matriculat en cadascun dels cursets de cadascuna de les modalitats per a les quals es preveu la contractació de monitor. Així mateix, el nombre d’hores de la prestació estarà condicionat a la condició del nombre d’alumnat matriculat.
SEGONA.- REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per a poder participar en les proves que es convoquen, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola o complir els requisits establerts a l’art. 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
b) Tindre complits els 16 anys i no excedir, en el seu cas, de l’edat màxima de jubilació.
c) Estar en possessió del certificat d’estudis primaris, o equivalent, i de l’experiència i capacitats necessàries que habiliten per a l’acompliment del càrrec per al qual estan qualificats, d’acord amb el que disposen la Disposició Addicional setena i la Disposició Transitòria tercera de la referida Llei 7/2007. La titulació i experiència professional s’acreditarà per mitjà de l’expedició dels títols i certificats corresponents, expedits per l’autoritat competent. Aquesta autoritat podrà declarar l’equivalència dels títols.
QUARTA.- SOL·LICITUDS. Qui desitge participar en les presents proves, haurà de sol·licitar-ho per escrit en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació del extracte d’aquesta convocatòria al BOP, aportant la titulació exigida a la base segona, els documents acreditatius dels mèrits que hagen de ser valorats, fotocòpia del DNI i proposta de programació general o de la matèria per a la qual estiga qualificat per al curs 2011-2012.
*-*-*-*-*-*-*
TERCERA.- SOL·LICITUDS I ADMISSIÓ D’ASPIRANTS. Qui desitge participar en les presents proves, haurà de sol·licitar-ho per escrit i amb model que es facilitarà pel Departament de Recursos Humans i mitjançant la pàgina web d’aquest Ajuntament en el termini de deu dies hàbils a comptar des del següent al dia en què es publique l’extracte d’aquestes bases al Butlletí Oficial de la Provincia d’Alacant.[butlletí oficial de la província - alacant, 7 juny 2011 - n.º 107] {del 8 al 18 de junio de 2011, a.i.}
Les sol·licituds aniran dirigides a l’Alcaldia-Presidència d’aquest Ajuntament i es presentaran al Registre General, o en la forma determinada per l’Art.-38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
A la mateixa s’adjuntarà fotocòpia del DNI, de la titulació exigida, així com els documents justificatius dels mèrits que hagen de ser valorats a la fase de concurs.
www.vilademuro.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia