lunes, 13 de julio de 2009

3 places d'auxiliar ajuda a domicili: Bases. Ajuntament d'Algemesí.

Ajuntament d'Algemesí sobre bases per a la convocatòria de tres places d'auxiliar ajuda a domicili.
BOP-València. Lunes, 13 de Julio de 2009 - Nº. 164 . pàgina 50.
Bases específiques per a la provisió en propietat de tres places d'auxiliar d'ajuda a domicili de l'Ajuntament d'Algemesí.
Primera. Objecte. Nombre de places i classificació:
1. És objecte de les presents bases la cobertura de les vacants de 3 places d'auxiliar d'ajuda a domicili de la plantilla de personal funcionari d'aquesta Corporació, amb el caràcter de propietat. Els aspirants discapacitats hauran de sol·licitar les adaptacions i acompanyar la documentació que se cita en les base quarta per a discapacitats.
2. Aquestes places es troben enquadrades en l'Escala d'Administració Especial, Subescala Serveis Especials, Grup Agrupacions Professionals, (anteriorment E), dotades amb les retribucions bàsiques corresponents al grup, dos pagues extraordinàries, triennis i la resta de retribucions que corresponguen d'acord amb la legislació vigent.
Lloc: auxiliar d'ajuda a domicili. Complement de destinació: 13. Complement específic: 2.170,99 euros.
3. El sistema selectiu serà el de concurs oposició. S'opta per aquest sistema atés que per a cobrir aquestos llocs és fonamental l'experiència, i així es valora simultàniament el mèrit (experiència laboral i formació específica en diferents matèries) i la capacitat dels aspirants.
Titolació: b) Posseir el títol certificat d'escolaritat o equivalent.
Quarta. Sol·licituds.-A més de la documentació establida en la base general 4.1, les sol·licituds hauran d'anar acompanyades: a) Justificació del pagament dels drets d'examen, que ascendeix a la quantitat de 12,50 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia