lunes, 13 de julio de 2009

3 places d'educadors infantils. ( C1 ). Bases. Ajuntament d'Algemesí .

Ajuntament d'Algemesí sobre bases per a la provisió en propietat de tres places d'educadors infantils.
BOP-València. Lunes, 13 de Julio de 2009 - Nº. 164
Objecte. Nombre de places i classificació. 1. És objecte de les presents bases la cobertura de les vacants de 3 places d'educadores infantils de la plantilla de personal funcionari d'aquesta Corporació, amb el caràcter de propietat.
2. Aquestes places es troben enquadrades en l'Escala d'administració Especial, Subescala Tècnica, Classe Tècnica Auxiliar Grup C Subgrup C1, dotades amb les retribucions bàsiques corresponents al subgrup, dos pagues extraordinàries, triennis, complement de destinació (17), complement específic 3.768.05 € i la resta de retribucions que corresponguen d'acord amb la legislació vigent.
3. El sistema selectiu serà el de concurs oposició. S'opta per aquest sistema atés que per a cobrir aquests llocs és fonamental l'experiència i així es valora simultàniament: mèrit (experiència laboral i formació específica en diferents matèries) i la capacitat dels aspirants.
Segona. Bases generales i legislació aplicable.En tot allò no previst en les presents bases específiques, regirà el que estableixen la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic dels Empleats Públics i les bases generals de selecció del personal al servei de les entitats locals de la Comunitat Valenciana, aprovades per Resolució de 14 de novembre de 2005, del director general d'Administració Local de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 5155, de 15 de desembre del 2005,en el qual no s'oposen a l'EBEP.
Bases específiques per a la provisió en propietat de tres places d'educadors infantils.
c) Posseir el títol de cicle formatiu de grau superior en Educació Infantil o l'equivalent Tècnic especialista en jardí d'infància.
e) Estar en possessió del certificat del grau elemental de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora o equivalent. Aquesta exigència respon pel fet de ser Algemesí un municipi valencianoparlant i aquestes places, per les seues funcions, comporten unes relacions amb els usuaris dels serveis en què és fonamental el coneixement d'aquesta llengua, a més a més, els llocs estan catalogats en l'acord del Ple de l'Ajuntament de data 31-7-2000.
Sol·licituds.A més de la documentació establida en la base general 4.1, les sol·licituds hauran d'anar acompanyades:a) Justificació del pagament dels drets d'examen, que ascendeix a la quantitat de 15,50 €.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia