viernes, 31 de julio de 2009

9 places d'agent de la Policia Local. Ajuntament d'Ontinyent.(La Vall d'Albaida).

Ajuntament d'Ontinyent. Bases per a la provisió per funcionari de carrera, de 9 places d'agent de la Policia Local, vacants en la plantilla de funcionaris, 7 per oposició lliure i 2 per concurs de mèrits, torn de mobilitat.(Viernes, 31 de Julio de 2009 - BOP-València, nº180)
1. Objecte de la convocatòria.- L'objecte de la present convocatòria és la provisió per funcionari de carrera de 9 places d'agent de la Policia Local, escala d'Administració Especial, subescala Servicis Especials, classe Policia Local i els seus Auxiliars, enquadrades en l'escala Bàsica amb el Nivell C1 de titulació corresponents totes elles a l'oferta pública d'ocupació de 2009.De les places convocades, 7 places seran proveïdes per mitjà d'oposició per torn lliure i les 2 places restants per mitjà de concurs de mèrits pel torn de mobilitat d'acord amb l'Annex I del Decret 88/2001, de 24 d'abril, del Govern Valencià.Si qualsevol de les dos places oferides pel torn de mobilitat no fóra coberta per este procediment de selecció, incrementarà les que s'han de proveir per oposició lliure.A més a més podran afegir-se a esta convocatòria, fins el mateix moment en què comencen els exercicis, les places que pogueren quedar vacants per resolucions de processos selectius de promoció interna a places de superior categoria o aquelles que es declaren de nova creació. L'increment de les oferides al torn lliure o al de mobilitat es farà d'acord amb la normativa legal vigent.
2. Condicions de les persones aspirants:
a) Tindre la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de Batxiller Superior o equivalent o tenir complides les condicions per a obtindre'l la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies.
c) No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l'acompliment de les funcions, d'acord amb l'Ordre de 23 de novembre de 2005 (DOGV de 2 de desembre de 2005), i tindre una estatura d'1,65 metres els hòmens i d'1,60 metres les dones.
d) Tindre complits divuit anys i no excedir de l'edat de trenta anys. Als sols efectes de l'edat màxima es compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment a l'Administració Local com a policia local o auxiliar de Policia Local.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 KW o una relació potència/pes no superior a 0,16 KW/Kg.
g) Estar en possessió del grau elemental de coneixements de valencià, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o l'homologació expressa per este organisme de qualsevol altre títol referit sempre al grau elemental.
3. Presentació d'instàncies .- 3.1. Les instàncies per a prendre part en la present convocatòria es dirigiran a l'Alcaldia-Presidència d'este Ajuntament i haurà d'utilitzar-se la instància model que consta com a annex III d'estes bases. No s'admetrà cap sol·licitud que no es presente en aquest model.
Les instàncies es presentaran en el Registre General o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. El termini de presentació és de 20 dies naturals, a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia