miércoles, 18 de noviembre de 2009

Ajuntament de Catarroja.Bases de selecció de 9 places d'auxiliars administratius vacants en la plantilla de funcionaris de carrera d'esta Corporació

Ajuntament de Catarroja. Àrea de Recursos Humans. Anunci de l'Ajuntament de Catarroja sobre aprovació de les bases de selecció de nou places d'auxiliars administratius vacants en la plantilla de funcionaris de carrera d'esta Corporació.[Miércoles, 18 de Noviembre de 2009 - BOP 274]
ANUNCI
L'Ajuntament de Catarroja, per acord de la Junta de Govern Local de data 8 d'octubre de 2009, va acordar les següents:"Bases que han de regir la selecció de 9 places d'auxiliars administratius vacants en la plantilla de funcionaris de carrera.
Objecte de la convocatòria.- L'objecte d'esta convocatòria és la selecció de nou places d'auxiliar administratiu vacants en la plantilla de funcionaris de carrera de l'Ajuntament de Catarroja. El sistema selectiu serà l'oposició lliure. Les places seran incrementades en nombre en cas que es produïsca un augment de vacants en la data de finalització del procés selectiu. Les places estan enquadrades en l'Escala d'Administració General, Subescala Auxiliar, grup C, subgrup C2, i dotades amb el sou corresponent als funcionaris d'este grup, les pagues extraordinàries, els triennis i la resta d'emoluments que corresponen a eixa subescala, d'acord amb la legislació vigent.
L'horari que haurà de realitzar l'aspirant seleccionat serà el legalment establit per a este Ajuntament, i que s'ha d'ajustar a les necessitats del servici.
Requisits dels aspirants.- Les persones que desitgen prendre part en el procediment selectiu hauran de reunir els requisits següents, referits al moment de finalització del termini de presentació d'instàncies:
-Tindre la nacionalitat espanyola o reunir les condicions d'accés a l'ocupació pública de nacionals d'altres estats establits en l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
-Tindre complits 16 anys d'edat i no excedir aquella en què es puga accedir a la jubilació en el Règim General de la Seguretat Social.
-Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, del Graduat Escolar, de la Formació Professional de Primer Grau, del Certificat d'Estudis Primaris (per a estudis cursats amb anterioritat al curs 1975-1976) o equivalent, o complir les condicions per a obtindre'l en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies. En tot cas, les equivalències han de ser aportades per l'aspirant per mitjà d'un certificat expedit a este efecte per l'administració competent en cada cas.
Sol·licituds.- Les persones que desitgen participar en les proves selectives ho han de sol·licitar exclusivament per mitjà del model normalitzat d'instància que figura en estes bases, que serà facilitada en l'Oficina d'Informació i Registre i en la pàgina web http://www.catarroja.es/ (Ajuntament/Ocupació Pública). En les instàncies s'ha de sol·licitar prendre part en l'oposició lliure i els aspirants han de manifestar que reunixen totes i cada una de les condicions exigides en estes bases. Les instàncies s'han de dirigir a l'alcalde-president de la Corporació i presentar-se en el Registre General de l'Ajuntament, durant el termini de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. Així mateix, les bases es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província i en http://www.catarroja.es/ i un extracte en el DOCV.
A la instància cal adjuntar una fotocòpia del DNI i el document acreditatiu (fotocòpia) de l'ingrés dels drets d'examen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia