miércoles, 26 de noviembre de 2014

1 plaça d’auxiliar administratiu/iva adscrita a Seguretat Ciutadana en torn de nit. Ajuntament de Cardedeu (Barcelona)

Per Decret d’Alcaldia de data 04 de novembre de 2014 s’ha resolt aixecar la suspensió de la convocatòria del concurs oposició lliure per a la selecció amb caràcter de personal funcionari d’una plaça d’auxiliar administratiu/iva adscrita a Seguretat Ciutadana en torn de nit, aprovar la modificació de les bases referents a aquesta convocatòria i reprendre el procés selectiu.
Les bases rectificades han estat publicades al BOPB de data 17 de novembre de 2014.
El termini per a la presentació d’instàncies serà de vint dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).
S’informa que les instàncies i els seus documents adjunts presentats anteriorment en aquesta convocatòria continuaran sent vàlides a menys que els/les aspirants manifestin en el termini de 20 dies naturals a comptar des de la publicació al BOE que renuncien al procés, amb la corresponent devolució de la taxa.
Aquests/es aspirants podran presentar novament instància aportant nous documents acreditatius dels mèrits a valorar, mitjançant la presentació d’originals o fotocòpies i sense perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer en cas de falsedat en la instància.
Els anuncis successius d’aquesta convocatòria es publicaran únicament en el tauler d’anuncis d’aquest Ajuntament i/o pàgina web municipal. www.cardedeu.cat  Plaça de Sant Joan, 1, 08440 Cardedeu, Barcelona - 938 44 40 04

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia