martes, 18 de noviembre de 2014

Premis Turisme Comunitat Valenciana 2014. Agència Valenciana del Turisme.

1. Objecte. La present resolució té com a objecte regular el procediment de concessió dels Premis Turisme Comunitat Valenciana als que durant l’any 2014 hagen destacat per la seua labor a favor del turisme de la Comunitat Valenciana, distingint aquelles persones, entitats i institucions que, de manera notable, hagen contribuït al seu desenrotllament, foment i promoció, participant o col·laborant amb l’acció de la Generalitat en pro d’este sector estratègic per a la nostra economia i en els quals concórreguen els mèrits assenyalats en l’article següent.
2. Modalitats i mèrits. Els Premis Turisme Comunitat Valenciana en l’edició corresponent a 2014 tindran les modalitats següents:
1. Institució pública o privada, associació o col·lectiu. S’atorgarà als que s’hagen distingit en els seus respectius camps d’activitat per la realització d’activitats que repercutisquen de manera positiva en el conjunt del sector turístic de la Comunitat Valenciana, reconeixent així els mèrits de col·lectius que es caracteritzen pel seu esforç i dedicació al desenrotllament d’iniciatives empresarials o la dinamització dels productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.
2. Treballador o treballadora pertanyent al sector turístic de la Comunitat Valenciana. S’atorgarà als que s’hagen distingit per la seua participació activa dins de les seues empreses en àmbits com la gestió i transmissió de coneixement, la millora del clima laboral, el foment de la innovació en processos i productes o la prestació de servicis que suposen un valor afegit per al turista i que hagen contribuït de manera significativa a elevar la productivitat i competitivitat dels seus centres de treball.
3. A la formació, investigació i innovació turística. S’atorgarà a la millor contribució al camp de la formació o de la investigació aplicada al turisme, desenrotllada en el marc d’entitats econòmiques, agents socials o entitats docents, siguen de caràcter públic o privat, així com als que hagen dut a terme projectes innovadors en l’àmbit turístic, per mitjà de la creació o gestió d’empreses, creació de
nous productes turístics o actuacions d’índole semblant que comporten la millora la competitivitat del sector turístic valencià.
4. A la promoció i la comunicació turística. S’atorgarà als que hagen dut a terme accions o campanyes noves de promoció i comunicació de la seua empresa, producte o destinació que hagen suposat una millora clara de resultats econòmics, cartera de clients, entrades de turistes o gasto turístic en destinació, així com a la millor activitat periodística a favor de l’enfortiment de la imatge turística de la Comunitat Valenciana.
5. A l’excel·lència turística. S’atorgarà als que hagen contribuït significativament al desenrotllament d’iniciatives que hagen suposat una clara millora de la competitivitat d’un producte o destinació turística per mitjà de l’aplicació de criteris de sostenibilitat mediambiental, econòmica i social, l’impuls a l’accessibilitat universal o el foment de la qualitat del servici al turista, ja siga per mitjà de l’ús de noves tecnologies o introduint tècniques de gestió innovadores.
6. A la revitalització de destinacions turístiques. S’atorgarà a aquelles entitats públiques o privades que s’hagen distingit pel desenrotllament d’actuacions de col·laboració amb la Generalitat dirigides a millorar l’adequació de les destinacions turístiques, ja siguen d’àmbit municipal o supramunicipal, incrementant el seu atractiu en el mercat turístic nacional o internacional.
7. Per extraordinaris servicis prestats al turisme de la Comunitat Valenciana. Es reconeixerà la labor d’aquelles personalitats destacades de la vida pública que pel seu especial arrelament a la Comunitat Valenciana, identificació, exaltació i defensa dels seus valors, així com les seues manifestacions i actuacions públiques, hagen contribuït de manera notable al coneixement i la difusió de l’oferta i els recursos turístics valencians.
3. Candidatures. 1. Podran ser candidats o candidates als Premis Turisme Comunitat Valenciana les persones tant físiques com jurídiques, entitats i institucions, públiques o privades, nacionals o estrangeres, que hagen destacat durant 2014 per la seua aportació contínua i rellevant al desenrotllament turístic de la Comunitat Valenciana.
2. Es prestarà especial atenció als que, d’acord amb criteris de sostenibilitat i qualitat, fomenten els valors culturals, patrimonials, gastronòmics, sociològics, mediambientals o de qualsevol altre tipus de la Comunitat, contribuint així a fer del turisme un sector estratègic per a l’economia i l’ocupació regional.
4. Presentació de les candidatures i documentació. 1. Les propostes de candidatures per a la concessió dels premis les podran fer els mateixos candidats o els que tinguen coneixement del treball o activitats realitzades per estos.
2. Les candidatures a les diferents modalitats de premis hauran de presentar-se en imprés normalitzat, disponible en l’adreça d’Internet www.turisme.gva.es, i acompanyades de la documentació que s’especifica en l’apartat següent.
Estes es podran presentar en el Registre General de l’Agència Valenciana del Turisme, situat a València, ciutat administrativa 9 d’Octubre, carrer Castán Tobeñas, 77, torre 2, planta 3, sense perjuí del que establix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
4. El termini de presentació de candidatures s’iniciarà l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà el 31 de gener de 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia