miércoles, 12 de noviembre de 2014

“PARAULES I MÚSICA DES DEL JARDÍ DE L’ALBARDA”, diumenge dia 23 de novembre, a les 11h del matí, a l’esplèndid Jardí de l’Albarda, a Pedreguer.

Mostrando cartell albarda,m.jpgAmigues i amics,

Carme Miquel, Roser Cabrera i Pepa Guardiola (jo mateixa) ens reunim, ara i adés  en diferents espais, amb les persones que ens vullgueu escoltar en uns encontres literaris-musicals que hem vingut a denominar “La Marina en veu de dona”.

Sota el títol “PARAULES I MÚSICA DES DEL JARDÍ DE L’ALBARDA”,  el proper encontre serà diumenge dia 23 de novembre, a les 11h del matí,  a l’esplèndid Jardí de l’Albarda, a Pedreguer. Un escenari que ens omplirà els sentits i al qual hem convidat, de manera especial, el sol tardorenc.

Els textos que hem preparat es recreen en la natura cultivada per la mà dels homes i de les dones, jardins, caminals entre camps muntanyencs, arbres seculars... protagonitzaran les lectures. Són fragments o adaptacions de les nostres pròpies obres, com sempre dedicades o inspirades en esta estimada terra.
La part musical queda a càrrec de Cristina Martí i Àlex Velázquez, professora i professor de música que ens oferiran unes delicioses peces interpretades a la guitarra i al piano.

L’entrada és gratuïta, i en acabar l’actuació podeu gaudir d’un passeig pel Jardí.
Organitza: l’Ajuntament de Pedreguer i Fundem.

Vos esperem, serà un matí especial.
Agraïda per la vostra atenció.

Una abraçada i salut.
Pepa Guardiola

Més Informació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia