martes, 18 de noviembre de 2014

borsa de treball d’ Enginyer/a Tècnic/a. Ajuntament de Pallejà. (Barcelona)

BASES ESPECIFIQUES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONFECCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL D’ENGINYERS/ES TÈCNICS.
1. OBJECTE DE LES BASES. L’objecte d’aquesta convocatòria és la confecció d’una bossa de treball per cobrir les necessitats de nomenaments temporals de funcionaris que es puguin produir en aquesta Administració per la categoria que a continuació es detalla i que figura a l’annex següent:
Annex I: Categoria: Enginyer/a Tècnic/a.
Aquells aspectes que no quedin recollits en aquestes bases s'estaran al que disposen les bases generals reguladores del procediment de selecció de personal per cobrir les necessitats d'ocupació temporal que es produeixen, aprovades per resolució de l'Alcaldia núm. 558/2008 de 2 de juliol i publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona núm. 167 de 12.07.2008 i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 5174 de 16 de juliol de 2008.
2. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES.. El termini de presentació de les instàncies s'iniciarà des de la data d'aprovació d'aquestes bases fins els 7 dies naturals següents al de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 19 al 26 de novembre de 2014, a.i.}
3. PROCEDIMENT DE SELECCIÓ. La valoració del concurs es farà a través de la valoració dels mèrits al·legats i acreditats documentalment pels aspirants, mitjançant fotocòpies compulsades, d'acord amb el barem establert a l’annex I.
Els mèrits s’han d’acreditar en el moment de presentar la sol·licitud per participar en el procés selectiu.
Els cursos i jornades que s’al·leguen com a mèrits hauran de ser acreditats mitjançant títols oficials u homologats, fent constar el centre emissor dels mateixos, així com la duració en hores.
La prestació de serveis a l'Administració Pública i/o a l’empresa privada s’acreditarà mitjançant fotocòpies dels contractes, nòmines o qualsevol altre mitjà que acrediti la naturalesa dels serveis prestats amb indicació de l’inici i fi de la prestació de serveis. També es podrà acreditar l’inici i fi de la prestació a través de certificat estès per la Tresoreria General de la Seguretat Social de la vida laboral del sol·licitant, o amb la última nòmina on consti antiguitat i naturalesa del servei prestat.
Tota la documentació justificativa haurà de ser original o fotocopia compulsada.
www.palleja.catCarrer del Sol, 1, 08780 Pallejá, Barcelona - 936 63 00 00

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia