martes, 18 de noviembre de 2014

borsí extraordinari de TAE Superior de Medi Ambient. Ajuntament de Palma de Mallorca

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA. Departament de Personal. Servei de Selecció i Provisió. Convocatòria per a la creació d’un borsí extraordinari de TAE Superior de Medi Ambient.

La Regidora de l’Àrea de Funció Pública i Govern Interior, per resolució número 19.307, d’11 de novembre de 2014, va acordar el següent:
PRIMER.- Convocar proves selectives per a la constitució d’un borsí extraordinari de TAE SUPERIOR DE MEDI AMBIENT, per a nomenaments interins, pel sistema de concurs oposició  lliure. Les places estan enquadrades dins l’Escala Administració especial, subescala tècnica, classe superior.
SEGON.- La Regidoria de Funció Pública i Govern interior ha de nomenar, mitjançant resolució, els membres titulars i els suplents corresponents del tribunal que portarà a terme la valoració de la present convocatòria. La resolució esmentada s’ha de publicar en el tauler d’anuncis virtual i, a efecte informatiu, en el web www.palma.es.
TERCER.- Aprovar les bases específiques que regiran aquesta convocatòria, que s’adjunten.
BASES I PROGRAMA DE LA CONVOCATÒRIA DE PROVES SELECTIVES PER A LA CREACIÓ D’UN BORSÍ DE TAE SUPERIOR DE MEDI AMBIENT
ESCALA: Administració especial, subescala tècnica, classe superior.
GRUP: A, subgrup A1
REQUISITS  DELS  ASPIRANTS: Estar en possessió d’alguna de les següents llicenciatures: Biologia, Bioquímica, Ciències Ambientals, Ciències del Mar, Ciències Geològiques, Física, Geografia.
PROCEDIMENT:  Concurs-oposició per crear un borsí de TAE S. de Medi ambient.
QUALIFICACIONS:  Tots els exercicis seran obligatoris i eliminatoris.
DRETS D’EXAMEN: 26,52 euros que s’hauran d’abonar dintre el termini d’admissió d’instàncies.
El termini de presentació de les sol·licituds serà de vuit dies hàbils comptadors a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.{del 19 al 27 de novembre de 2014, a.i.}
Les bases generals que regeixen aquesta convocatòria es varen publicar al BOIB núm. 52, de 18 d’abril de 2013.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia